Βιολογικό Σιμιγδάλι Καλαμποκιού (Πολέντα) - Zoyashop

Βιολογικό Σιμιγδάλι Καλαμποκιού (Πολέντα), ZoyaShop ®, 300 γρ.

Τιμή: € 1.75 (€ 0.58 / 100 γρ.)

Τα Αγαπημένα μας προϊόντα
  • Αγαπημένο προϊόν!
  • Μικρές συσκευασίες
  • Κορυφαίο σε πωλήσεις
Expected delivery date
Κατασκευαστής: ZoyaShop ®
BB date: 30-05-2025
Προέλευση: Αυστρία
SKU: SKU5172
Σε απόθεμα:
Ποσότητα:
-
+
€ 1.75
Προσθήκη στη Wishlist

Το αγαπάμε!

Επισήμανση ως αγαπημένο προιόν της Zoya



Περιγραφή

Μπορείτε να κατεβάσετε το Πιστοποιητικό Βιολογικών Προϊόντων ΕΔΩ (απαιτείται Adobe PDF Reader).

Η πολέντα είναι παραδοσιακό ιταλικό πιάτο. Από τότε που το καλαμπόκι έφτασε στην Ευρώπη από την Αμερική τον 16ο αιώνα, ο ζεστός χυλός έγινε βασικό πιάτο για τους Ιταλούς αγρότες. Η παραδοσιακή πολέντα φτιάχνεται σε χάλκινη κατσαρόλα όπου αναμειγνύονται ζεστό νερό και καλαμποκάλευρο, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι το μείγμα να πήξει και να κολλάει στο κουτάλι. Μόλις κρυώσει ελαφρώς, αποκτά μια αρκετά πυκνή και σταθερή δομή ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε δίσκο και να κοπεί σε κομμάτια.

Τρόπος χρήσης:

Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε παραδοσιακό καλαμποκόψωμο, ως βάση για πίτσα/λαζάνια, ως αλεύρι για κέικ, μπισκότα και άλλα γλυκίσματα. Τα αρτοσκευάσματα που φτιάχνονται με πολέντα παραμένουν σφιχτά και ζουμερά, με ωραία κοκκώδη υφή.

Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:

Ενέργεια - 1576kJ/377kcal
Λιπαρά - 0.4 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 0.1 g
Υδατάνθρακες - 58.1 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 21.1 g
Πρωτεΐνες - 3 g
Αλάτι - 0 g

Συστατικά:

Πολέντα καλαμποκιού βιολογικής προέλευσης.

300 g

Προτεινόμενα Προιόντα

Αγοραστές που αγόρασαν αυτό το είδος επίσης αγόρασαν

  • Αγορά Η Τιμή μας: € 3.85
    Το σησαμέλαιο είναι μια απαραίτητη προσθήκη σε πολλά πιάτα της ασιατικής κουζίνας. Λαμβάνεται από καβουρδισμένο σουσάμι, το οποίο του προσδίδει ένα αυθεντικό άρωμα ξηρού καρπού και ένα χαρακτηριστικό κοκκινωπό καφέ χρώμα.
  • Αγορά Η Τιμή μας: € 2.55
    Η χαρίσα είναι το κλασικό μπαχαρικό της βορειοαφρικανικής και αραβικής κουζίνας και χρησιμοποιείται ιδίως για την παρασκευή του κουσκούς. Συνιστάται και για το καρύκευμα νόστιμων σάλτσων, σούπες, σαλάτες, πιάτα με κρέας και ρύζι. Έχει καυτερή και πικάντικη γεύση. Παραδοσιακά φτιάχνεται με βάση καυτερές πιπεριές, σπόρους κόλιανδρου και σπόρους κύμινου, αλλά υπάρχουν πολλές τοπικές παραλλαγές. Όταν αναμειχθεί με ποιοτικό ελαιόλαδο, προκύπτει μια εξαιρετικά αρωματική πάστα για βούτηγμα ψωμιού.
  • Αγορά Η Τιμή μας: € 3.55
    Το sambar είναι ένα δημοφιλές πιάτο της Νότιας Ινδίας (νταλ), το οποίο φτιάχνεται από φακές, μπιζέλια, φασόλια μουνγκ ή ρεβίθια (μπορεί επίσης να γίνει συνδυασμός οσπρίων), προστίθενται λαχανικά και το κύριο συστατικό για την παρασκευή του νταλ – το πικάντικο μείγμα αλεσμένων μπαχαρικών sambar – κορίανδρος, κουρκουμάς, τσίλι, κύμινο, μαύρο πιπέρι, σπόροι τριγωνέλλας, σκόρδο, μοσχοκάρυδο, κανέλα.
Δείξε τα επόμενα 5 προιόντα

Αίτηση πληροφοριών γι'αυτό το προιόν

* Το όνομα, το email και τα προσωπικά σας δεδομένα θα επεξεργαστούν σύμφωνα με την Πολιτική απορρήτου μας


Facebook chat