Λάδι για Μαγείρεμα σε Wok - Zoyashop

Λάδι για Μαγείρεμα σε Wok, Lien Ying, 100 ml

Τιμή: € 1.25 € 2.55 (€ 1.25 / 100 ml)

Τα Αγαπημένα μας προϊόντα
  • Προσφορά!
Expected delivery date
Ένδειξη Προσφοράς
Намалени продукти
  • Περίοδος λήξης
  • - 50% Έκπτωση
Κατασκευαστής: Lien Ying
SKU: SKU19242
Aναμένουμε παράδοση στις 25.06.2024
Ποσότητα:
-
+
€ 1.25
Προσθήκη στη Wishlist
Αναμένουμε να έχουμε αυτό το προϊόν σε απόθεμα:
Tue, 25 Jun 2024


Γεύσεις από την Άπω Ανατολή – νόστιμο φαγητο στο wok

Λάδι για γουόκ (wok) για τον πιο δημοφιλή και γρήγορο τρόπο μαγειρέματος στην κουζίνα της Άπω Ανατολής. Στο γουόκ παρασκευάζεται το εξαιρετικά νόστιμο και παραδοσιακό ασιατικό γρήγορο φαγητό – για την προετοιμασία του χρησιμοποιούνται τα ειδικά τηγάνια wok και το μαγείρεμα πάνω από τη φωτιά. Και τα ίδια τα πιάτα είναι τις περισσότερες φορές τηγανητά νουντλς σε συνδυασμό με διάφορα λαχανικά (σκόρδο, λάχανο, κόκκινες πιπεριές, καρότα, μπρόκολο), κρέας, ξηρούς καρπούς (κάσιους, φιστίκια) και αυγά. Οι σάλτσες είναι επίσης ποικίλες, παραδοσιακά συνδυάζονται διάφορες γεύσεις – αλμυρές, γλυκές, ξινές, πικάντικες (σάλτσα σόγιας, σριράτσα, φυστικοβούτυρο, λάιμ και προαιρετικά γλυκαντικό). Το λάδι για μαγείρεμα σε γουόκ είναι κατάλληλο και για μαρινάρισμα κρέατος και ψαριών.

Πώς χρησιμοποιείται το λάδι για μαγείρεμα σε Wok:

Ζεστάνετε το γουόκ τηγάνι σας και προσθέστε το λάδι. Τηγανίστε τα λαχανικά της επιλογής σας, προσθέστε τα μαγειρεμένα νουντλς και τη σάλτσα.

Διατροφική αξία ανά 100 g:

Ενέργεια 3404kJ / 828kcal
Λιπαρά 92 g
εκ των οποίων κορεσμένα 11 g
Υδατάνθρακες 0 g
εκ των οποίων σάκχαρα 0 g
Πρωτεΐνες 0 g
Αλάτι 0 g

Συστατικά:

Ηλιέλαιο, σησαμέλαιο από καβουρδισμένο σουσάμι, άρωμα σκόρδου και πιπερόριζας.

100 ml

Αγοραστές που αγόρασαν αυτό το είδος επίσης αγόρασαν

  • Αγορά Η Τιμή μας: € 3.85
    Το σησαμέλαιο είναι μια απαραίτητη προσθήκη σε πολλά πιάτα της ασιατικής κουζίνας. Λαμβάνεται από καβουρδισμένο σουσάμι, το οποίο του προσδίδει ένα αυθεντικό άρωμα ξηρού καρπού και ένα χαρακτηριστικό κοκκινωπό καφέ χρώμα.
  • Αγορά Η Τιμή μας: € 2.55
    Η χαρίσα είναι το κλασικό μπαχαρικό της βορειοαφρικανικής και αραβικής κουζίνας και χρησιμοποιείται ιδίως για την παρασκευή του κουσκούς. Συνιστάται και για το καρύκευμα νόστιμων σάλτσων, σούπες, σαλάτες, πιάτα με κρέας και ρύζι. Έχει καυτερή και πικάντικη γεύση. Παραδοσιακά φτιάχνεται με βάση καυτερές πιπεριές, σπόρους κόλιανδρου και σπόρους κύμινου, αλλά υπάρχουν πολλές τοπικές παραλλαγές. Όταν αναμειχθεί με ποιοτικό ελαιόλαδο, προκύπτει μια εξαιρετικά αρωματική πάστα για βούτηγμα ψωμιού.
  • Αγορά Η Τιμή μας: € 3.55
    Το sambar είναι ένα δημοφιλές πιάτο της Νότιας Ινδίας (νταλ), το οποίο φτιάχνεται από φακές, μπιζέλια, φασόλια μουνγκ ή ρεβίθια (μπορεί επίσης να γίνει συνδυασμός οσπρίων), προστίθενται λαχανικά και το κύριο συστατικό για την παρασκευή του νταλ – το πικάντικο μείγμα αλεσμένων μπαχαρικών sambar – κορίανδρος, κουρκουμάς, τσίλι, κύμινο, μαύρο πιπέρι, σπόροι τριγωνέλλας, σκόρδο, μοσχοκάρυδο, κανέλα.
Δείξε τα επόμενα 5 προιόντα

Αίτηση πληροφοριών γι'αυτό το προιόν

* Το όνομα, το email και τα προσωπικά σας δεδομένα θα επεξεργαστούν σύμφωνα με την Πολιτική απορρήτου μας


Facebook chat