Παραδοσιακό μπαχαρικό που έχει υποστεί ζύμωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αρωματίσει σούπες, σάλτσες και μαγειρευτά. Βίγκαν και βιολογικό προϊόν.
Το Shoyu είναι ένα είδος σάλτσας σόγιας – σκούρο υγρό καρύκευμα, το οποίο παρασκευάζεται από σπόρους σόγιας που έχουν υποστεί διαδικασία ζύμωσης. Για την παραγωγή της φυσικής σάλτσας Shoyu, χρησιμοποιείται μια πολύ παλιά μέθοδος ζύμωσης με τη βοήθεια ειδικών μικροοργανισμών που ονομάζονται Koji (Aspergillus oryzae) – μετατρέπουν τις δύσπεπτες πρωτεΐνες σόγιας, τα άμυλα και τα λίπη σε εύπεπτα αμινοξέα, απλά σάκχαρα και λιπαρά οξέα.
Συστατικά:
Νερό, σπόροι σόγιας* (22%), σιτάρι*, θαλασσινό αλάτι.
*συστατικά βιολογικής γεωργίας.
Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια – 420kJ / 100kcal
Λιπαρά – 0.6 g
εκ των οποίων κορεσμένα – 0.1 g
Υδατάνθρακες – 10.1 g
εκ των οποίων σάκχαρα – 2.7 g
Φυτικές ίνες – 0.8 g
Πρωτεΐνες – 9.7 g
Αλάτι – 15.00 g
145 ml