Το σκληρό μεταξένιο τόφου έχει κρεμώδη και μεταξένια υφή και είναι κατάλληλο για φαγητά, σαλάτες και επιδόρπια. Για την παρασκευή του χρησιμοποιείται στραγγιστό γάλα σόγιας, το οποίο συμπιέζεται σε στερεά κομμάτια. Το σκληρό τόφου είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν, το οποίο μπορεί να παρασκευαστεί με πολλούς τρόπους. Το βίγκαν τυρί έχει ήπια γεύση και έχει την ικανότητα να απορροφά τα αρώματα των τροφίμων και των μπαχαρικών με τα οποία παρασκευάζεται. Δοκιμάστε το τόφου ψητό, τηγανητό με μανιτάρια και λαχανικά ή ως συνοδευτικό με ντομάτες και φρέσκο βασιλικό. Βίγκαν, εναλλακτική λύση για τα αυγά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Χωρίς συντηρητικά.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια - 236kJ / 56kcal
Λιπαρά - 2.6 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 0.4 g
Υδατάνθρακες - 0.6 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 0.6 g
Πρωτεΐνες - 7.1 g
Αλάτι - 0.07 g
Συστατικά του σκληρού μεταξένιου τόφου:
νερό, φασόλια σόγιας 14,6%, απομονωμένη πρωτεΐνη σόγιας 2,4%, ρυθμιστής οξύτητας Ε575 (γλυκονο-δέλτα-λακτόνη), πηκτικό μέσο Ε509 (χλωριούχο ασβέστιο).
Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύστε το στο ψυγείο σε καλά κλεισμένο δοχείο και καταναλώστε το εντός 2 ημερών.
Αφαιρέστε από τη συσκευασία πριν από την κατάψυξη ή το φούρνο μικροκυμάτων.
349 g