Αμάρανθος - Bio - Zoyashop

Αμάρανθος - Bio, ZoyaShop ®, 200 γρ.

Τιμή: € 1.95 (€ 0.98 / 100 γρ.)

Τα Αγαπημένα μας προϊόντα
  • Αγαπημένο προϊόν!
  • Μικρές συσκευασίες
Κατασκευαστής: ZoyaShop ®
BB date: 05-06-2025
Προέλευση: Περού
SKU: SKU3174
Σε απόθεμα:
Ποσότητα:
-
+
€ 1.95
Προσθήκη στη Wishlist

Το αγαπάμε!

Επισήμανση ως αγαπημένο προιόν της Zoya



Περιγραφή

Amaranth - ο μεξικανός κόκκος των θεών

Ο Αμαράνθος καλλιεργήθηκε πριν από 8.000 χρόνια στην Κεντρική και Νότια Αμερική. Αυτή η κουλτούρα ήταν τόσο σημαντική για τον αυτόχθονες πληθυσμούς του Μεξικού που συμμετείχε στις θρησκευτικές τελετές των ανθρώπων και στη συνέχεια απαγορεύτηκε από τους Ισπανούς για καλλιέργεια και κατανάλωση. Το όνομά της προέρχεται από τον ελληνικό αμάραντο, δηλαδή. ξεθώριασμα ή εξαφάνιση - ένα μάλλον κατάλληλο όνομα, δεδομένης της εναλλασσόμενης λατρείας και του μίσους με το οποίο χρησιμοποιούσαν τη θεραπεία αυτού του ταπεινού φυτού. Σήμερα παρασκευάζει ζυμαρικά, ποπ κορν και ψωμί. Πηγαίνει καλά με τα λαχανικά και μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει το ρύζι σε διαφορετικές συνταγές.

Μέθοδος παρασκευής:

Δεν απαιτείται προ-ενυδάτωση. Ξεπλύνετε καλά και βράστε 1: 2,5 για 20-30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσετε. Αποστραγγίστε το νερό και προσθέστε την αγαπημένη σας συνταγή. Μετά από εμβάπτιση για 10-12 ώρες, το αμάραντο μπορεί να καταναλωθεί ωμά - για παράδειγμα, για ένα πρωινό πρωινό.

Συστατικά:

Βιολογική καλλιέργεια αμάραντος

Πληροφορίες διατροφής για 100 g:

Ενεργειακή αξία - 1476kJ / 353kcal
Λίπος - 7.1 g
 από τα οποία κορεσμένα - 2.1 g
Υδατάνθρακες - 71.0 g
 από τα οποία σάκχαρα - 0.5 g
Πρωτεΐνη - 15.5 g
Άλας - 0.05 g

200 g


Άλλα μικρά πράγματα - ΕΔΩ

Προτεινόμενα Προιόντα

Αγοραστές που αγόρασαν αυτό το είδος επίσης αγόρασαν

  • Αγορά Η Τιμή μας: € 2.25
    Το κριθάρι περλέ χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την παρασκευή χυλών από όσπρια. Μπορεί επίσης να προστεθεί σε σούπες για να προσθέσει πυκνότητα και θρεπτικότητα. Στη Δυτική Ευρώπη είναι γνωστό ως υποκατάστατο του ρυζιού.
  • Αγορά Η Τιμή μας: € 2.45 € 3.75
    Σπέλτα ποικιλίας Triticum coccum που καλλιεργείται στις ιταλικές περιοχές της Τοσκάνης, του Μάρκε, της Λομβαρδίας και του Πιεμόντε σύμφωνα με τα πρότυπα βιολογικής γεωργίας. Η περλέ σπέλτα περνάει από 2 κύριες διεργασίες εξευγενισμού. Στο πρώτο στάδιο, αφαιρείται το περίβλημα των κόκκων.
  • Αγορά Η Τιμή μας: € 3.65
    Τα γκότζι μπέρι χρησιμοποιούνται στην Κίνα εδώ και αιώνες, αλλά απέκτησαν δημοτικότητα ως αποξηραμένα φρούτα στην Ευρώπη μόλις τον 21ο αιώνα. Γλυκόξινα με ελαφρώς πικρή γεύση, τα φρούτα αυτά μπορούν να καταναλωθούν απευθείας ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή διαφόρων πιάτων.
Δείξε τα επόμενα 5 προιόντα

Αίτηση πληροφοριών γι'αυτό το προιόν

* Το όνομα, το email και τα προσωπικά σας δεδομένα θα επεξεργαστούν σύμφωνα με την Πολιτική απορρήτου μας


Facebook chat