Κριθάρι που καλλιεργείται στους λόφους των ιταλικών επαρχιών Ούμπρια, Μάρκε και Λάτιο σύμφωνα με τα πρότυπα βιολογικής γεωργίας. Αφού υποβληθεί σε ήπια επεξεργασία για την αφαίρεση του εξωτερικού φλοιού του κόκκου και έχει γυαλιστεί προσεκτικά. Έτσι το κριθάρι περλέ είναι πιο εύχρηστο και χρειάζεται λιγότερο χρόνο για την παρασκευή του.
Τρόπος χρήσης:
Καταναλώστε το μόνο του ή προσθέστε το σε σούπες και βραστά, νόστιμο ριζότο με λαχανικά ή σαλάτες.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια – 1501 kJ/355 kcal
Λιπαρά – 1.4 g
εκ των οποίων κορεσμένα – 0.29 g
Υδατάνθρακες – 70.5 g
εκ των οποίων σάκχαρα – 0 g
Πρωτεΐνες – 10.4 g
Αλάτι – 0.0075 g
Συστατικά:
Βιολογικό κριθάρι περλέ
* Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών ή σησαμιού.
Προέλευση:
Ιταλία
400 γρ.