Η απαλή πάστα κάρυ χρησιμοποιείται ευρέως σε όλη την Ινδία για μαρινάρισμα λαχανικών ή κρέατος, καθώς και για αρωματισμό των κάρυ. Μέτρια καυτερή.
Συστατικά:
Νερό, ηλιέλαιο, κάρυ σε σκόνη (13%: κουρκουμάς, κόλιανδρος, κύμινο, τριγωνέλλα, μαύρο πιπέρι, αλεύρι μουστάρδας, μοσχοκάρυδο, τσίλι, γλυκάνισος, τζίντζερ, κρεμμύδι, μπαχάρι, σκόρδο), ξίδι από κρασί, κόκκινες φακές, κρεμμύδι, θαλασσινό αλάτι, σκόρδο.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια 941kJ / 225kcal
Λιπαρά 0,3 g
εκ των οποίων κορεσμένα <0.1 g
Υδατάνθρακες 55 g
εκ των οποίων σάκχαρα 54 g
Πρωτεΐνες 0,5 g
Αλάτι 1,6 g
125 g