Κρεμώδης πάστα αγκινάρας αρωματισμένη με φυτικά έλαια – ηλιέλαιο και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, καρυκευμένη με κρεμμύδι, σκόρδο και ρίγανη, που αναδεικνύουν τη μοναδική γεύση της αγκινάρας. Η πάστα αγκινάρας είναι μια νόστιμη λιχουδιά που μπορείτε να αλείψετε σε μπρουσκέτες ή ψωμάκια. Το προϊόν είναι παστεριωμένο.
Βιολογικό προϊόν, το οποίο ενσωματώνει τη μοναδική γεύση της Ιταλίας.
Τρόπος χρήσης:
για επάλειψη σε ψωμί, μπρουσκέτες ή για καρύκευμα κρέατος ή ψαριού.
Συστατικά της βιολογικής πάστας αγκινάρας:
αγκινάρες * 83%, ηλιέλαιο * 12,36%, αλάτι, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο*, κρεμμύδι*, ξίδι από οίνο*, σκόρδο*, ρυθμιστής οξύτητας: γαλακτικό οξύ, ρίγανη*.
* βιολογικά συστατικά
Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά το άνοιγμα, καταναλώστε το εντός 10 ημερών και φυλάξτε το στο ψυγείο.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια - 544kJ/130kcal
Λιπαρά - 12.4 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 1.66 g
Υδατάνθρακες - 0.56 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 0 g
Φυτικές ίνες - 5.36 g
Πρωτεΐνες - 1.31 g
Αλάτι - 1.47 g
140 γρ.