Τεράστια ποσότητα βιταμινών και μεταλλικών αλάτων των φασολιών mung (γνωστά και ως πράσινη σόγια), υψηλή περιεκτικότητα σε ένζυμα άλφα-άλφα (μηδική) και ιδιαίτερη γεύση του ραπανιού νταϊκόν - αυτά είναι τα συστατικά αυτού του φανταστικού μείγματος. Εξαιρετικό για ένα όμορφο και πολύχρωμο συνοδευτικό, για να εμπλουτίσετε τις σαλάτες, το σπιτικό χορτοφαγικό burger και πολλά άλλα. Ζωντανό φαγητό όλο το χρόνο.
Οδηγίες χρήσης του Μείγματος Andante - σπόροι για φύτρα - ΒΙΟ:
Μουλιάστε τους σπόρους όλη τη νύχτα σε νερό. Ξεπλύνετε καλά και τοποθετήστε τα σε κιτ ή φυτρωτή, έχοντας κατά νου ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας οι σπόροι θα αυξηθούν σε όγκο τουλάχιστον 4 φορές. Φυλάσσεται σε φωτεινό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου. Ποτίζονται 2-3 φορές την ημέρα μέχρι την πλήρη βλάστηση, η οποία συμβαίνει μετά από 3-4 ημέρες. Μπορούν να καταναλωθούν απευθείας ή να διατηρηθούν στο ψυγείο για 1-2 εβδομάδες.
Μούλιασμα: 8 ώρες
Ξέπλυμα: 2-3 φορές την ημέρα
Βλάστηση: 3-4 ημέρες
Συστατικά:
φασόλι ροβίτσα* (Phaseolus mungo), μηδική* (Medicago sativa), ραπανάκια* (Raphanus sativus)
* από βιολογική γεωργία
400 χρόνια