Καστανή ζάχαρη Demerara που παράγεται από βιολογικό ζαχαροκάλαμο. Το Demerara είναι ένα είδος καστανής ζάχαρης που παράγεται από το παχύρευστο σιρόπι που λαμβάνεται από την πρώτη πρέσα άλεσης ζαχαροκάλαμου. Το σιρόπι αφυδατώνεται μέχρι το σχηματισμό μεγάλων, σχετικά σκληρών κρυστάλλων ζάχαρης με καραμελένιο χρώμα. Όσο πιο βαθύ είναι το χρώμα, τόσο μεγαλύτερη είναι η περιεκτικότητα σε μελάσα.
Η καστανή ζάχαρη Demerara έχει μια ισορροπημένη, πυκνή, γλυκιά γεύση και ένα συγκεκριμένο άρωμα μελάσας από ζαχαροκάλαμο. Περιέχει πιο κολλώδη σύσταση από την άσπρη ζάχαρη. Προσθέτει μια καραμελένια απόχρωση και βάθος της γεύσης στις συνταγές στις οποίες χρησιμοποιείται.
Οδηγίες χρήσης της Καστανής ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο Demerara - ΒΙΟ - χύμα:
Κατάλληλη για άμεση κατανάλωση και εξαιρετική εναλλακτική λύση της λευκής ζάχαρης, καθώς μπορεί να την αντικαταστήσει πλήρως στις αγαπημένες σας συνταγές και στην καθημερινή χρήση. Προσθέστε την όταν φτιάχνετε διαφορετικούς τύπους επικαλύψεων ή γλυκάνετε ζεστά ροφήματα. Στα αρτοσκευάσματα προσθέτει επιπλέον τραγανότητα στη ζύμη. Κατάλληλη για την προετοιμασία τραγανών βάσεων για cheesecakes, κέικ και μπισκότα. Οι κρύσταλλοι ζάχαρης Demerara είναι μια όμορφη διακόσμηση της επιφάνειας στα τσουρέκια, τα γλυκά ψωμάκια, την μηλόπιτα, μπράουνις, κέικ και μπισκότα.
Συστατικά:
καστανή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο Demerara, βιολογικής παραγωγής.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενεργειακή αξία - 1662 kJ / 396 kcal
Λιπαρά - 0 g,
εκ των οποίων κορεσμένα - 0 g.
Υδατάνθρακες - 99,0 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 99,0 g.
Πρωτεΐνες - 0 g;
Αλάτι - 0 g.
Για ποσότητες άνω των 50 κιλών από τα υψηλής ποιότητας χύμα βιολογικά και φυσικά τρόφιμα, βότανα και άλλα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα χονδρικής στο orders@zoyashop.gr