Βιολογικό τριβελάκι από κόκκινη φακή χωρίς γλουτένη, La BIO IDEA, 250 γρ.
Το αγαπάμε!
Επισήμανση ως αγαπημένο προιόν της Zoya
Περιγραφή
Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε μια εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά ζυμαρικά σκληρού σίτου της Σικελίας - ζυμαρικά από όσπρια - φακές ,ρεβίθια & καλαμπόκι.Κατασκευασμένα στη βόρεια Ιταλία, η νέα πάστα φυσικά δεν περιέχει γλουτένη και είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.
Τρόπος χρήσης:
Βράστε σε μία κατσαρόλα αλατόνερο. Προσθέστε το τριβελάκι στο βραστό νερό και μαγειρέψτε για 8-10 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά. Στραγγίξτε και σερβίρετε με σάλτσα.
Συστατικά:
οργανικές κόκκινες φακές. Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι και σόγια.
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 g:
Ενέργεια - 1453kJ / 343kcal; Λίπος - 1.2 g, εκ των οποίων κορεσμένα - 0.3 g. Υδατάνθρακες - 54.2 g, εκ των οποίων σάκχαρα - 1.9 g; Ίνες - 5.1 g; Πρωτεΐνη - 26.2 g; Αλάτι - <0.03 g;
250 g
Αγοραστές που αγόρασαν αυτό το είδος επίσης αγόρασαν
Αγορά
Η Τιμή μας:
€ 10.65
Το Hericium (Ερίκιο), που ονομάζεται και χαίτη του λιονταριού, είναι ένα μανιτάρι που εντυπωσιάζει με τη γυαλιστερή, μακριά βελονοειδή δομή του. Σχηματίζει ένα σύνολο από κρεμαστά άκρα σε σκληρό ξύλο, που μοιάζει με χαίτη. Βοηθά τις φυσικές διεργασίες του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος και τη λειτουργία του εγκεφάλου.
Αγορά
Η Τιμή μας:
€ 30.75
Βοηθά τις φυσικές διεργασίες του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος και τη λειτουργία του εγκεφάλου. Έχει ευεργετική επίδραση στο πεπτικό σύστημα και στα φυσιολογικά επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα. Τυποποιημένο προϊόν με 50% περιεκτικότητα σε β-D-γλυκάνες (πολυσακχαρίτες), καθώς και σε διτερπενοειδή και στερόλες. Έχει πικρή γεύση. Χωρίς γλουτένη. Χωρίς πληρωτικά, συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Βίγκαν.
Αγορά
Η Τιμή μας:
€ 20.25
Οι κάψουλες Hericium βήτα γλυκάνη φόρτε είναι κατάλληλες για την υποστήριξη της εργασίας του εγκεφάλου και του στομαχιού. Σε κάψουλες φυτικής κυτταρίνης για βίγκαν και χορτοφάγους.
Με το χαρακτηριστικό τροπικό άρωμα και την ευχάριστη γλυκιά γεύση του, το λάδι καρύδας είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση αντί του αγελαδινού βουτύρου τόσο σε γλυκά όσο και σε αλμυρά πιάτα. Όταν διατηρείται στο ψυγείο είναι συμπαγές, αλλά σε θερμοκρασία δωματίου αποκτά απαλή, κρεμώδη υφή.
Είναι επίσης γνωστοί ως σπόροι κέδρου. Οι αξιόλογοι φορείς είναι οι πρωτεΐνες (14% έως 30% σε ορισμένα είδη), τα λίπη και οι λιποδιαλυτές βιταμίνες Ε και F. Οι βιταμίνες της ομάδας Ε ή οι τοκοφερόλες είναι πολύ σημαντικές και απαραίτητες για την εξασφάλιση πλήρους κληρονομικότητας.
Δείξε τα επόμενα 5 προιόντα
Αίτηση πληροφοριών γι'αυτό το προιόν