Μειώνει το χρόνο μαγειρέματος των οσπρίων, το μόνο που χρειάζεται είναι να το προσθέσετε στο νερό κατά τη διάρκεια του βρασμού. Το μπέικιν πάουντερ με τρυγικό οξύ παρασκευάζεται χωρίς την προσθήκη φωσφορικών αλάτων και χρησιμοποιείται για την ευκολότερη ανάμειξη μιγμάτων για κέικ, πίτες, ψωμάκια, ψωμί (σίτου), μπισκότα ή παντεσπάνια.
Συστατικά:
άμυλο αραβοσίτου*, οξυντικός παράγοντας: όξινο τρυγικό κάλιο (τρυγικό οξύ 24,7%), διογκωτικός παράγοντας: μαγειρική σόδα (όξινο ανθρακικό νάτριο [διττανθρακικό νάτριο])
*πιστοποιημένο βιολογικό συστατικό.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια – 1128 kJ/266kcal
Λιπαρά – 0.3 g
εκ των οποίων κορεσμένα – 0 g
Υδατάνθρακες – 64 g
εκ των οποίων σάκχαρα – <0.1 g
Πρωτεΐνες – 0.8 g
Αλάτι – 16 g
68 g (4 φακελάκια x 17 g)