Η μέθοδος παρασκευής των τραγανών νιφάδων καλαμποκιού ξεκινά με την ήπια ξήρανση των σπόρων και την αφαίρεση των περιττών τμημάτων του φυτού. Σε ειδικές εγκαταστάσεις, ο φλοιός και το φύτρο διαχωρίζονται και η υπόλοιπη πρώτη ύλη κόβεται σε κομμάτια ομοιόμορφου μεγέθους. Οι τελικές νιφάδες καλαμποκιού παρασκευάζονται με παραδοσιακή μέθοδο επεξεργασίας, η οποία περιλαμβάνει βράσιμο, ξήρανση, άνοιγμα σε λεπτές νιφάδες και ελαφρύ ψήσιμο. Ελαφρά γλυκισμένα κορν φλέικς με ζάχαρη από ζαχαρότευτλα. Από τη φύση τους δεν περιέχουν γλουτένη.
Τρόπος χρήσης:
Καταναλώστε το κορν φλέικς μόνο του ή προσθέστε το στο πρωινό σας μούσλι συνδυάζοντας το με βρώμη, σπόρους, αποξηραμένα ή φρέσκα φρούτα και γλυκά μπαχαρικά. Συμπληρώστε με ζεστό γάλα (ξηρών καρπών) για να μαλακώσει.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια – 1574 kJ / 371 kcal
Λιπαρά – 0.8 g
εκ των οποίων κορεσμένα – 0.2 g
Υδατάνθρακες – 83 g
εκ των οποίων σάκχαρα – 5.1 g
Πρωτεΐνες – 6.2 g
Αλάτι – 1.2 g
Συστατικά:
Καλαμπόκι* (94%), ζάχαρη από ζαχαρότευτλα* (5%), αλάτι (1%)
* συστατικά βιολογικής γεωργίας
Πληροφορίες για τα αλλεργιογόνα:
* Μπορεί να περιέχει ίχνη σησαμιού, σόγιας και ξηρών καρπών
250 g