Τα ράμεν είναι παραδοσιακά ιαπωνικά νουντλς σε κύβους που ξεδιπλώνονται όταν μαγειρεύονται. Τα νουντλς από αλεσμένο καστανό ρύζι είναι κατάλληλα για τους λάτρεις των ζυμαρικών με δυσανεξία στη γλουτένη. Αποτελούν καλή πηγή φυτικών ινών και έχουν χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από τα κλασικά ζυμαρικά από λευκό αλεύρι (σιτάρι). Τρυφερά, νόστιμα και με ελαφρύ άρωμα ξηρών καρπών, κατάλληλα για μια μεγάλη γκάμα πιάτων.
Τρόπος χρήσης:
Σε 1 λίτρο βραστό νερό βάλτε 1 κύβο νουντλς ανά άτομο. Όταν αρχίσουν να ξεδιπύλώνονται, χωρίστε τα προσεκτικά με ένα πιρονι και μειώστε τη θερμοκρασία. Αφήστε τα να σιγοβράσουν για άλλα 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Στραγγίστε και ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό. Χρησιμοποιήστε τα σε οποιαδήποτε συνταγή με νουντλς, σερβίρετε με μίσο ή φρέσκα λαχανικά για ένα υγιεινό σνακ στο στυλ της ιαπωνικής κουζίνας.
Συστατικά:
Βιολογικό καστανό ρύζι, νερό.
Διατροφική αξία για 1 μερίδα (70 g):
Ενέργεια – 1017 kJ / 243 kcal
Λιπαρά – 2 g
εκ των οποίων κορεσμένα – 0.5 g
Υδατάνθρακες – 52 g
εκ των οποίων σάκχαρα – 1 g
Φυτικές ίνες – 1 г
Πρωτεΐνες – 5 g
Αλάτι – 0 g
Σύνολο μερίδων στη συσκευασία: 4
Προέλευση:
Κίνα
280 γρ.