Ηλεκτρονικό θερμόμετρο για την ακριβή μέτρηση της θερμοκρασίας του γάλακτος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ζύμωσης. Η θερμοκρασία είναι ένας σημαντικός παράγοντας που καθορίζει την ποιότητα του τελικού προϊόντος.
Το ψηφιακό θερμόμετρο είναι εύχρηστο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οικιακές ή επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Το θερμόμετρο διατίθεται με πλαστική θήκη αποθήκευσης.
Χαρακτηριστικά:
- εύρος λειτουργίας: -50°C έως +300°C
- ανάγνωση: 0.1°C
- ακρίβεια: ±1°C
- μπαταρία: 1 x 1.5V AG13 (LR44) μπαταρία
- Αποθήκευση της τελευταίας μέτρησης
Λειτουργικά κουμπιά:
- ON/OFF - ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του θερμομέτρου (το θερμόμετρο απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 10 λεπτά)
- °C/°F - εναλλαγή μεταξύ των μονάδων μέτρησης (Κελσίου ή Φαρενάιτ)
- HOLD - διατηρεί την ένδειξη
- MAX/MIN - δείχνει την υψηλότερη και τη χαμηλότερη θερμοκρασία μέτρησης
Το ψηφιακό θερμόμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση της θερμοκρασίας διαφόρων διεργασιών ζύμωσης για την παραγωγή γιαουρτιού, κεφίρ, μπιφιντό γιαουρτιού, βίγκαν γιαουρτιού και άλλων.
1 τεμάχιο