Φαγόπυρο - Bio, ZoyaShop ®, 200 γρ.
Το αγαπάμε!
Επισήμανση ως αγαπημένο προιόν της Zoya
Περιγραφή
Αν και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Ρωσία, όπου ονομάζεται "φαγόπυρο", το φαγόπυρο προέρχεται από τη Νοτιοανατολική Ασία. Οι Ρώσοι το καταναλώνουν σε χυλό, ενώ στην Ιαπωνία χρησιμοποιείται κυρίως για τη παρασκευή ζυμαρικών. Το φαγόπυρο μπορεί να μαγειρευτεί με λαχανικά αντί του ρυζιού, ψημένο σε αλεύρι ή ενυδατωμένο όλη τη νύχτα και να προστεθεί στο πρωινό πρωινό.
Χρήση:
Δεν απαιτείται προ-ενυδάτωση. Πλύνετε καλά και βράστε 1: 2 για 20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσετε. Αποστραγγίστε το νερό και συνδυάστε με μπαχαρικά για να δοκιμάσετε ή να προσθέσετε την αγαπημένη σας συνταγή.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενεργειακή αξία - 1513kJ / 362kcal Λίπαρά - 1.7 g από τα οποία κορεσμένα - 0.3 g Υδατάνθρακες - 75.9 g από τα οποία σάκχαρα - 0.1 g Πρωτεΐνη - 9.3 g Αλάτι - 0.01 g
Συστατικά:
Βιολογικό φαγόπυρο
200 g
Προτεινόμενα Προιόντα
Αγοραστές που αγόρασαν αυτό το είδος επίσης αγόρασαν
Η άγρια φράουλα ανήκει στην οικογένεια των τριαντάφυλλων. Τα νεαρά φύλλα της που συλλέγονται την άνοιξη, αποτελούν ένα βότανο που λόγω των ιδιοτήτων και της λεπτής γεύσης του χρησιμοποιείται τόσο χωριστά όσο και στην σύνθεση πολλών συνδυασμών τσαγιού. Τα φύλλα της άγριας φράουλας έχουν ευεργετική επίδραση στην υγεία του πεπτικού συστήματος, ιδιαίτερα ως αντιδιαρροϊκός παράγοντας.
Ο λιναρόσπορος αποτελεί εξαιρετική πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και φυτικών ινών. Προσθέστε τον σε σούπες, σαλάτες, γιαούρτι ή ροφήματα. Μπορείτε να αντικαταστήσετε λίγο από το αλεύρι για ψωμί με αλεσμένο λιναρόσπορο.
Το Quinoa παρέχει και τα 8 απαραίτητα αμινοξέα και επίσης υδατάνθρακες, βιταμίνες, μέταλλα, σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο. Το Quinoa είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες - σε ποσοστό 16,2% έως 20% σε πρωτεΐνες.
Με εκχυλίσματα από φλούδα λεμονιού και φύλλα μελισσόχορτου. Καθαρίζει το δέρμα προσεκτικά και σε βάθος από τα σωματίδια ρύπων, τα νεκρά δερματικά και το περιττό σμήγμα.
Τα γκότζι μπέρι χρησιμοποιούνται στην Κίνα εδώ και αιώνες, αλλά απέκτησαν δημοτικότητα ως αποξηραμένα φρούτα στην Ευρώπη μόλις τον 21ο αιώνα. Γλυκόξινα με ελαφρώς πικρή γεύση, τα φρούτα αυτά μπορούν να καταναλωθούν απευθείας ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή διαφόρων πιάτων.
Δείξε τα επόμενα 5 προιόντα
Αίτηση πληροφοριών γι'αυτό το προιόν