Ψημένο, βιολογικό σουσάμι για σούσι, φαγητά με ρύζι ή κοτόπουλο, για πασπάλισμα ζεστών και φρέσκων σαλατών ή για σάλτσες. Χρησιμοποιείται ευρέως στην ασιατική κουζίνα, ειδικά στην Κίνα. Οι σπόροι σουσαμιού προσθέτουν μια πλούσια, ξηρή γεύση και εμφάνιση στα πιάτα. Τραγανό, νόστιμο και vegan.
Συστατικά:
ψημένο σουσάμι*.
*βιολογικά συστατικά.
Επεξεργάζεται σε εγκατάσταση όπου επεξεργάζονται προϊόντα με γλουτένη, ξηρούς καρπούς, φυστίκια και σόγια.
Διατροφική αξία ανά 100g:
Ενεργειακή αξία - 2594 kJ / 620 kcal;
Λιπαρά 55 g
εκ των οποίων κορεσμένα 8,1 g
Υδατάνθρακες 9,3 g
εκ των οποίων σάκχαρα 0,2 g
Φυτικές ίνες 10 g
Πρωτεΐνη 19g;
Αλάτι 0,1 g
50 g