Σκούρα Ζάχαρη από Ζαχαροκάλαμο Demerara - Βιολογική - Zoyashop

Σκούρα Ζάχαρη από Ζαχαροκάλαμο Demerara - Βιολογική, ZoyaShop ®, 500 γρ.

Τιμή: € 3.05 (€ 0.61 / 100 γρ.)

Τα Αγαπημένα μας προϊόντα
  • Αγαπημένο προϊόν!
Κατασκευαστής: ZoyaShop ®
BB date: 07-02-2027
Προέλευση: Ινδία
SKU: SKU14565
Σε απόθεμα:
Ποσότητα:
-
+
€ 3.05
Προσθήκη στη Wishlist

Το αγαπάμε!

Επισήμανση ως αγαπημένο προιόν της Zoya



Καστανή ζάχαρη Demerara από βιολογική παραγωγή

Η σκούρα ζάχαρη Demerara είναι ένα είδος καφέ ζάχαρης που παράγεται από βιολογικό ζαχαροκάλαμο. Κατά την παραγωγή, το παχύ σιρόπι που λαμβάνεται από την πρώτη άλεση του ζαχαροκάλαμου αφυδατώνεται για να σχηματιστούν μεγάλοι, σχετικά σκληροί κρύσταλλοι ζάχαρης με χρώμα σαν καραμέλα. Γενικά, όσο πιο έντονο είναι το χρώμα, τόσο υψηλότερη είναι η περιεκτικότητα σε μελάσα. Η καστανή ζάχαρη Demerara έχει ισορροπημένη, πλούσια, γλυκιά γεύση και ένα χαρακτηριστικό άρωμα μελάσας ζαχαροκάλαμου και έχει πιο κολλώδη σύσταση από την ανοιχτόχρωμη ζάχαρη. Προσδίδει καραμελένια απόχρωση και βάθος στη γεύση των συνταγών στις οποίες χρησιμοποιείται.


Χρήση:


Είναι κατάλληλη για άμεση κατανάλωση και αποτελεί εξαιρετική εναλλακτική λύση αντί της λευκής ζάχαρης, μπορεί να την αντικαταστήσει πλήρως στις αγαπημένες σας συνταγές και στην καθημερινή σας χρήση. Προσθέστε την όταν φτιάχνετε διάφορα είδη επικάλυψης ή γλυκάνετε τα ζεστά ροφήματα. Στα αρτοσκευάσματα, προσθέτει επιπλέον τραγανότητα στη ζύμη. Κατάλληλη για την παρασκευή τραγανών βάσεων για τσιζκέικ, τούρτες και μπισκότα. Οι κρύσταλλοι ζάχαρης Demerara είναι μια όμορφη διακόσμηση στην επιφάνεια των μπισκότων, των κουλουριών, των μηλόπιττων, των μπράουνις, των πιτών, των κέικ και των μπισκότων.


Συστατικά:


Σκούρα ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο Demerara, βιολογικής παραγωγής.


Διατροφική αξία ανά 100 g:


Ενέργεια -1662kJ / 396kcal
Λιπαρά - 0 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 0 g
Υδατάνθρακες - 99,0 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 99,0 g
Πρωτεΐνες - 0 g
Αλάτι - 0 g


500 γρ.

Προτεινόμενα Προιόντα

  • Αγορά Η Τιμή μας: € 5.95
    Βιολογική ζάχαρη ακατέργαστου τύπουΗ ακατέργαστη οργανική ζάχαρη Raw Panela προσφέρει άριστη θρεπτική αξία και γεύση σε σύγκριση με την ακατέργαστη ζάχαρη ή τη λευκή ζάχαρη, επειδή η μελάσα δεν διαχωρίζεται από τη μάζα ζάχαρης κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Η Panela χρησιμοποιείται ως γλυκαντικό και για την ενίσχυση της γεύσης του καφέ, των γλυκών και αλμυρών πιάτων.

Αίτηση πληροφοριών γι'αυτό το προιόν

* Το όνομα, το email και τα προσωπικά σας δεδομένα θα επεξεργαστούν σύμφωνα με την Πολιτική απορρήτου μας


Facebook chat