Σκελίδες σκόρδου, διατηρημένες σε φυτικά έλαια – ηλιέλαιο και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ελαφρώς καρυκευμένες με μπαχαρικά, που αναδεικνύουν τη μοναδική πικάντικη γεύση του σκόρδου χωρίς να είναι ενοχλητική. Το σκόρδο είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο για τη μαγειρική του αξία. Σε συνδυασμό με άλλα τρόφιμα, ενισχύει τη γεύση τους και προσθέτει ένα ευχάριστο άρωμα σε μια ποικιλία πιάτων – μακαρόνια, ζυμαρικά, σαλάτες. Πρόκειται για μια νόστιμη λιχουδιά που ανοίγει την όρεξη και προσφέρει απαλή γεύση σκόρδου. Οι σκελίδες σκόρδου αποτελούν αγαπημένο ορεκτικό στην ιταλική κουζίνα. Το προϊόν είναι παστεριωμένο.
Βιολογικό προϊόν που αντιπροσωπεύει τη μοναδική και αγαπημένη γεύση της Ιταλίας.
Πώς χρησιμοποιούνται οι βιολογικές σκελίδες σκόρδου:
ως ορεκτικό ή ως καρύκευμα για σαλάτες, πίτσες, μπρουσκέτες, πρώτο ή δεύτερο πιάτο με βάση το κρέας ή το ψάρι.
Συστατικά:
σκόρδο* 67,82%, ηλιέλαιο* 25,26%, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο* 6,31%, αλάτι, ξίδι από οίνο*, μαϊντανός*, βασιλικός*.
* βιολογικά προϊόντα
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια – 292kJ/71kcal
Λιπαρά – 6.80 g
εκ των οποίων κορεσμένα – 0.77 g
Υδατάνθρακες – 0.86 g
εκ των οποίων σάκχαρα – 0.24 g
Φυτικές ίνες – 1.41 g
Πρωτεΐνες – 0.87 g
Αλάτι – 1.20 g
190 g