Η σκόνη παντζαριού μπορεί να προστεθεί σε σούπες, ντρέσινγκ σαλάτας ή ψητά για να προσθέσει γεύση και χρώμα στο φαγητό. Με την ελαφρώς γλυκιά γεύση του που δεν υπερκαλύπτει τα υπόλοιπα συστατικά, το παντζάρι είναι η τέλεια εναλλακτική λύση στις τεχνητές χρωστικές ουσίες τροφίμων που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση σε άτομα με υπερβολική ευαισθησία. Είναι επίσης μια vegan εναλλακτική λύση σε συνταγές που απαιτούν τη χρήση κοχινέλαιου.
Η σκόνη παντζαριού είναι ένας εξαιρετικός φυσικός χρωστικός παράγοντας για σπιτικά καλλυντικά. Αναζωογονεί το δέρμα και βοηθά στον καθαρισμό των πόρων. Αναμεμειγμένη με χέννα, η σκόνη παντζαριού ενισχύει την κοκκινωπή απόχρωση.
Συνιστώμενη χρήση:
* Χρησιμοποιήστε ως φυσικό χρώμα όταν κάνετε ζυμαρικά - μπορείτε να πάρετε ροζ ή κόκκινο.
* Μπορείτε να χρωματίσετε γαλλικά μακαρόνια ζυμαρικών, μίγματα κέικ ή ζύμη μπισκότων, παγωτά, γλυκά και παγωμένα.
* Προσθέστε σε σούπες, μαρινάδες, σάλτσες, σαλάτα, γιαούρτι, γλυκά και ξινό πιάτα, σάλτσες σπαγγέτι - για να πάρετε το κόκκινο που θέλετε.
* 1 κουτ Η σκόνη ζαχαρότευτλων ισούται με 1 κεφαλή φρέσκων τεύτλων.
* Στο σπίτι καλλυντικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνταγές για balms χειλιών, τρίβει, μάσκες προσώπου, κρέμες, σαπούνια και ακόμη και στο μπάνιο.
Συστατικά:
Αποξηραμένες και αλεσμένες ρίζες του
Beta vulgaris.
Για ποσότητες άνω των 50 κιλών από τα υψηλής ποιότητας χύμα βιολογικά και φυσικά τρόφιμα, βότανα και άλλα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα χονδρικής στο orders@zoyashop.gr