Βιολογική πάστα κακάο σε στρογγυλό, επίπεδο σχήμα για ευκολία στη χρήση. Η κακάο μάζα χρησιμοποιείται για την παρασκευή σοκολάτας. Τα "τσιπς" κακάο μπορούν επίσης να καταναλωθούν απευθείας ή ως προσθήκη στο αγαπημένο σας σνακ. Χρησιμοποιείται συχνά τριμμένη και θρυμματισμένη σε παγωτά, ωμές καραμέλες, μπάρες σοκολάτας και γλυκά, προσφέροντας την απόλαυση των καλύτερων κομματιών σοκολάτας. Στη Λατινική Αμερική και στα νότια μέρη της Ευρώπης, η γλυκιά ζύμη Turon φτιάχνεται με πάστα κακάο.
Τρόπος χρήσης:
Χρησιμοποιήστε την σε δημητριακά πρωινού ή παγωτό. Σε μπράουνις, ενεργειακές μπάρες και μπισκότα. Για την παρασκευή σοκολατένιων επικαλύψεων και επιδορπίων. Οι λάτρεις της μη παραδοσιακής κουζίνας φτιάχνουν και θρεπτική σούπα σοκολάτας. Φυλάσσεται σε δροσερό, σκοτεινό μέρος, μακριά από προϊόντα με έντονη μυρωδιά.
Ενδεικτική συνταγή:
Shake με Φουντούκια και Σοκολάτα: 250 ml ρόφημα βρώμης με αμύγδαλα, 1 μπανάνα, 1 κ.σ. κρέμα φουντουκιού, μια χούφτα φουντούκια, 50 γρ. πάστα κακάο. Λιώστε τα τσιπς σοκολάτας σε μπεν-μαρί (περίπου 50 γρ.). Ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπήστε τα. Όταν αδειάσετε το ρόφημα σε ένα ποτήρι, προσθέστε από πάνω τη λιωμένη σοκολάτα.
Συστατικά:
100% ανεπεξέργαστη πάστα κακάο.
Διατροφική αξία ανά 100γρ:
Ενέργεια - 2423kJ/588kcal
Λιπαρά - 51.6g
εκ των οποίων κορεσμένα - 32,3g
Υδατάνθρακες - 4.7g
εκ των οποίων σάκχαρα - <0.1g
Πρωτεΐνες - 14g
Φυτικές ίνες - 24,5g
Αλάτι - <6mg
150 γρ.