Η πάστα κακάο λαμβάνεται με άλεση κακάο ή κομμάτια κακάο (πικάντικες κακάο). Το βούτυρο του κακάο που περιέχεται στα φασόλια τήκεται κατά τη διάρκεια της άλεσης και βοηθάει να επικολληθούν οι κόκκοι του κακάου. Μετά την άλεση, η πάστα κακάου στερεοποιείται σταδιακά σε θερμοκρασία δωματίου.
Συστατικά Κακάο Πάστα - Χύμα:
100% ακατέργαστη πάστα κακάου από βιολογική γεωργία Nacional Arriba
Διατροφικές τιμές ανά 100g:
Ενεργειακή τιμή 2620kJ / 626kcal
Λίπος 56 g
από τα οποία κορεσμένα 33,4 g.
Υδατάνθρακες 7 g
εκ των οποίων 0 g
Ινών 22,6 g
Πρωτεΐνη 12,3 g
Αλάτι 0,2 g
Για ποσότητες άνω των 50 κιλών από τα υψηλής ποιότητας χύμα βιολογικά και φυσικά τρόφιμα, βότανα και άλλα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα χονδρικής στο orders@zoyashop.gr