Νουντλς λευκού ρυζιού, τα οποία παρασκευάζονται εύκολα. Έχουν παρόμοιο σχήμα με τα ιταλικά λινγκουίνι, αλλά είναι λίγο πιο στενά. Τα νουντλς συχνά ονομάζονται ζυμαρικά ρυζιού και, επειδή δεν περιέχουν γλουτένη, είναι μια καλή επιλογή για όσους ακολουθούν δίαιτα χωρίς γλουτένη. Δεν είναι περίεργο που αποτελούν το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων, όχι μόνο επειδή είναι νόστιμα και θρεπτικά, αλλά και επειδή είναι εξαιρετικά εύκολα και γρήγορα στην προετοιμασία τους.
Τα νουντλς ρυζιού χρησιμοποιούνται ευρέως στην ασιατική κουζίνα και αποτελούν βασικό συστατικό στην γιαπωνέζικη σούπα λαχανικών, καθώς και σε διάφορα ασιατικά πιάτα με κρέας και λαχανικά.
Τρόπος χρήσης:
Σε κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίξτε τα νουντλς λευκού ρυζιού. Μόλις το νερό ξαναβράσει, μειώστε τη θερμοκρασία στο μισό. Αφήστε τα έτσι για 4-5 λεπτά. Στραγγίξτε τα νουντλς και κρυώστε τα με κρύο νερό.
Συστατικά:
Λευκό ρύζι * (93%), άμυλο ταπιόκας* (6,1%), αλάτι (0,5%).
* βιολογική παραγωγή
Διατροφική αξία ανά 100g:
Ενέργεια - 1514 kJ / 362 kcal
Λιπαρά - 0,78 g
εκ των οποίων κορεσμένα - 0,38 g
Υδατάνθρακες - 82,3 g
εκ των οποίων σάκχαρα - 0 g
Πρωτεΐνες - 6,49 g
Αλάτι - 0,3 g
200 g