Μαντολάτο με ιδιαιτέρως πλούσια γεύση ξηρού καρπού - απλά λιώνει στο στόμα. Η πάστα φουντουκιού είναι πολύ νόστιμη, γλυκιά και με άρωμα. Μπορεί να προστεθεί σε διάφορα επιδόρπια ή αν είστε ανυπόμονοι να την φάτε κατευθείαν. Μπορείτε να φτιάξετε μια κρεμώδη γέμιση λιώνοντας το μαντολάτο και προσθέτοντας σαντιγί.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενεργειακή αξία - 2256 kJ / 539 kcal.
Λιπαρά - 31 g,
εκ των οποίων κορεσμένα - 7,7 g.
Υδατάνθρακες - 55 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 53 g.
Πρωτεΐνες - 7,0 g;
Αλάτι - 0,05 g.
Συστατικά της Νουγκάς φουντουκιού:
ζάχαρη, πάστα φουντουκιού (33%), κακαόμαζα, βούτυρο κακάο, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη). Μπορεί να περιέχει ίχνη από σιτάρι, κριθάρι, αμύγδαλα, καρύδια, φιστίκια, σόγια και αυγά. Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
125 g