Μαλακό τόφου με κρεμώδη και μεταξένια υφή, κατάλληλο για ορεκτικά, σάλτσες και ντιπ. Για την παρασκευή του χρησιμοποιούνται ειδικά επιλεγμένα φασόλια σόγιας. Το μαλακό τόφου είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν, το οποίο μπορεί να παρασκευαστεί με πολλούς τρόπους. Το βίγκαν τυρί έχει ήπια γεύση και έχει την ικανότητα να απορροφά τα αρώματα των τροφίμων και των μπαχαρικών με τα οποία παρασκευάζεται. Το μεταξένιο τόφου (silken tofu) δεν πιέζεται, γεγονός που του επιτρέπει να έχει την πιο απαλή και λεπτή υφή, προσδίδοντάς του μια υφή που θυμίζει ζελέ. Δοκιμάστε το τόφου ψητό, τηγανητό με μανιτάρια και λαχανικά ή ως συνοδευτικό με ντομάτες και φρέσκο βασιλικό. Βίγκαν, εναλλακτική λύση για τα αυγά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Χωρίς συντηρητικά.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια - 197 kJ / 47 kcal
Λιπαρά 2.5 g
εκ των οποίων κορεσμένα 0.4 g
Υδατάνθρακες 0.6 g
εκ των οποίων σάκχαρα 0.6 g
Πρωτεΐνες 5.0 g
Αλάτι 0.0 g
Συστατικά του μαλακού μεταξένιου τόφου:
νερό, φασόλια σόγιας 14,9%, ρυθμιστής οξύτητας Ε575 (γλυκονο-δέλτα-λακτόνη), πηκτικό μέσο Ε509 (χλωριούχο ασβέστιο).
Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύστε το στο ψυγείο σε καλά κλεισμένο δοχείο και καταναλώστε το εντός 2 ημερών. Αφαιρέστε τη συσκευασία πριν από την κατάψυξη και το φούρνο μικροκυμάτων.
340 g