Βίγκαν μάρτσιπαν, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Παραδοσιακά, το μάρτσιπαν φτιάχνεται από δύο συστατικά - αμύγδαλα και ζάχαρη. Το μάρτσιπαν της Sukrin έχει γλυκανθεί με ερυθριτόλη και στέβια ως υγιεινή εναλλακτική λύση. Μπορείτε να απολαύσετε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο θρεπτικής ποιότητας και γεύσης. Με 29% φυτικές ίνες και μόνο 9% υδατάνθρακες, όλοι οι λάτρεις του μάρτσιπαν που προτιμούν την υγιεινή διατροφή μπορούν να απολαύσουν ένα υπέροχο επιδόρπιο.
• Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
• έχει γλυκανθεί φυσικά με ερυθριτόλη και στέβια
• με 84% λιγότερες θερμίδες από το απλό μάρτσιπαν
• βίγκαν
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 g:
Ενέργεια - 1353 kJ / 329 kcal
Λιπαρά 24 g
εκ των οποίων κορεσμένα 1.8 g
Υδατάνθρακες 22 g
εκ των οποίων σάκχαρα 3.0 g
εκ των οποίων πολυολών 17 g
Φυτικές ίνες 29 g
Πρωτεΐνες 9.6 g
Αλάτι 0.02 g
Καθαροί υδατάνθρακες χωρίς την ερυθριτόλη 4.9 g
Συστατικά:
αμύγδαλα (45%), φυτικές ίνες (ολιγοφρουκτόζη και πολυδεξτρόζη), γλυκαντικά (ερυθριτόλη και γλυκοζίτες στεβιόλης), νερό, συντηρητικό (σορβικό κάλιο).
Περιέχει φυσικά σάκχαρα. Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να έχει καθαρτική δράση.
200 g