Οι κόκκοι κακάου (κακάο) περιέχουν μαγνήσιο, θείο, αντιοξειδωτικά, αναστολείς μονοαμινοξειδίου, φαινυλαμίνη και αντιανταμίδη. Κάνουν την καρδιά μας πιο υγιή και μειώνουν το άγχος. Τα τελευταία χρόνια, οι ακίδες κακάο έχουν γίνει ένα δημοφιλές, υγιεινό φαγητό.
Μπορείτε να τα προσθέσετε σε κουνήματα, να τα φάτε απευθείας, να τα παγώσετε γλυκά με μέλι ή αγαύη, να τα αναμίξετε με το Maca σε τσάι βοτάνων, να τα προσθέσετε στο παγωτό. Για να κάνετε σοκολάτα, είναι απαραίτητο να συνθλίβετε το θρυμματισμένο κακάο και να το αλέσετε σε μια πάστα κακάο που ονομάζεται λικέρ κακάο (χωρίς αλκοόλ). Να είστε προσεκτικοί κατά την κατανάλωση καρυκευμάτων κακάο και να αποφύγετε την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη του κακάου. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν αποδειχθεί ότι εμποδίζουν την ικανότητα του οργανισμού να απορροφά τα αντιοξειδωτικά του κακάου.
Για ποσότητες άνω των 50 κιλών από τα υψηλής ποιότητας χύμα βιολογικά και φυσικά τρόφιμα, βότανα και άλλα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα χονδρικής στο orders@zoyashop.gr