Το κριθαράκι είναι μικρά αποξηραμένα ζυμαρικά που μοιάζουν με κόκκους ρυζιού. Μπορεί να σερβιριστεί ως ζυμαρικό, ριζότο, σε σούπα ή ως συνοδευτικό σε πιάτα με κρέας, ψάρι και λαχανικά. Βίγκαν.
Πώς χρησιμοποιείται το βιολογικό κριθαράκι:
Προσθέστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό που βράζει και μαγειρέψτε τα για 10-12 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Στραγγίστε και σερβίρετε με σάλτσα.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια 1519kJ / 358kcal
Λιπαρά 1.2 g
εκ των οποίων κορεσμένα 0.3 g
Υδατάνθρακες 75 g
εκ των οποίων σάκχαρα 3.3 g
Πρωτεΐνες 10.5 g
Αλάτι 0.01 g
Συστατικά:
Σιμιγδάλι σκληρού σίτου, νερό. Περιέχει γλουτένη!
* από βιολογική καλλιέργεια
Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, προστατευμένο από το άμεσο ηλιακό φως.
400 γρ.