Ψημένα γλυκά κράκερ, παρασκευασμένα με αλεύρι σίκαλης ολικής αλέσεως, βούτυρο ghee, ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, βιολογικό λεμόνι και βιολογικά αμύγδαλα. Μια συνταγή μοναδική και πρωτότυπη, νόστιμη, χορταστική και γλυκιά. Ιδανικό για ένα γρήγορο σνακ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Η υπέροχη γεύση των κρακερ οφείλεται στην ειδική τεχνολογία παραγωγής. Τα κράκερ ψήνονται στον φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία. Το αλεύρι που χρησιμοποιείται, είναι σίκαλης - πλούσιο σε φυτικές ίνες. Το λίπος που χρησιμοποιείται είναι το βιολογικό βούτυρο ghee – καθαρισμένο αγελαδινό βούτυρο (με αφαιρούμενες πρωτεΐνες γάλακτος και ακαθαρσίες). Τα συστατικά επιλέγονται προσεκτικά μόνο από πιστοποιημένους βιολογικούς παραγωγούς, χωρίς ΓΤΟ, χωρίς διογκωτικά, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά, γλυκαντικά ή χρωστικές ουσίες.
Συστατικά στα Κράκερ σίκαλης με λεμόνι και αμύγδαλα - ΒΙΟ:
αλεύρι ολικής αλέσεως σίκαλης* (γλουτένη) (41,9%), βούτυρο αγελάδος ghee*, ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, λεμόνι* (6,9%), αμύγδαλα* (6,1%).
Διατροφική αξία ανά 100g / 60g:
Ενέργεια - 1889 kJ/452 kcal / 1133 kJ/271 kcal
Λιπαρά - 18,4 g / 11 g,
εκ των οποίων κορεσμένα - 9,5 g / 5,7 g.
Υδατάνθρακες - 71,3 g / 42,8 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 24,8 g / 14,9 g.
Φυτικές ίνες - 12,6 g / 7,6 g;
Πρωτεΐνες - 6,6 g / 4 g;
Αλάτι - <0,1 g / <0,06 g.
60 g