Ψημένα κράκερ ολικής αλέσεως με αλεύρι σίκαλης, γκι, θαλασσινό αλάτι και 4 είδη σπόρων - ξεφλουδισμένοι σπόροι κολοκύθας, αποφλοιωμένοι ηλιόσποροι, παπαρουνόσποροι και σουσάμι. Μια πρωτότυπη και πρωτοποριακή συνταγή, φτιαγμένη με την επιθυμία να γίνουν νόστιμα και χορταστικά. Προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά μόνο βιολογικής παραγωγής, χωρίς ΓΤΟ, χωρίς διογκωτικά, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά, γλυκαντικά ή χρωστικές ουσίες.
Το μυστικό της μοναδικής γεύσης τους βρίσκεται στην τεχνολογία παραγωγής. Τα κράκερ ψήνονται στον φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία. Το αλεύρι που χρησιμοποιείται, είναι σίκαλης - πλούσιο σε φυτικές ίνες. Το λίπος που χρησιμοποιείται είναι το βιολογικό βούτυρο ghee – καθαρισμένο αγελαδινό βούτυρο (με αφαιρούμενες πρωτεΐνες γάλακτος και ακαθαρσίες).
Συστατικά στα Κράκερ σίκαλης με 4 είδη σπόρων - ΒΙΟ:
αλεύρι ολικής αλέσεως σίκαλης* (γλουτένη) (46,9%), βούτυρο αγελάδος γκι*, θαλασσινό αλάτι*, σουσάμι* (4,8%), αποφλοιωμένοι σπόροι κολοκύθας (3,8%), αποφλοιωμένοι ηλιόσποροι (3,8%), σπόροι παπαρούνας (1,4%) , μπαχαρικά.
* βιολογικά συστατικά
Διατροφική αξία ανά 100g / 60g:
Ενέργεια - 1971 kJ/471 kcal / 1183 kJ/283 kcal
Λιπαρά – 26,9 g / 16,1 g,
εκ των οποίων κορεσμένα - 12,8 g / 7,7 g.
Υδατάνθρακες - 55,2 g / 33,1 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 1,5 g / 0,9 g.
Φυτικές ίνες - 15,7 g / 9,4 g;
Πρωτεΐνες - 10,5 g / 6 g;
Αλάτι - 2,5 g / 1,5 g.
60 g