Κινόα Γλυκό - Bio, ZoyaShop ®, 200 γρ.
Το αγαπάμε!
Επισήμανση ως αγαπημένο προιόν της Zoya
Περιγραφή
Quinoa είναι γνωστή ως η βασίλισσα των σπόρων και είναι δημοφιλής για την υψηλή πρωτεϊνική ισορροπία και την πλούσια περιεκτικότητα σε απαραίτητα αμινοξέα. Είναι επίσης χωρίς γλουτένη. Το Quinoa παρέχει και τα 8 απαραίτητα αμινοξέα και επίσης υδατάνθρακες, βιταμίνες, μέταλλα, σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο. Το Quinoaείναι πλούσιο σε πρωτεΐνες - σε ποσοστό 16,2% έως 20% σε πρωτεΐνες. Οι σπόροι Quinoa αποτελούν πολύτιμη πηγή αμύλου, σακχάρων, ορυκτών, βιταμινών και φυτικών ινών. Μια κούπα quinoa ισούται με 318 θερμίδες.Quinoa μαγειρεύεται σαν ρύζι - μπορεί να βράσει σε νερό (1 φλιτζάνι Quinoa με 2 φλιτζάνια νερό) για 20 λεπτά. Όταν μαγειρεύεται, το quinoa αυξάνει τον όγκο του 4 φορές και οι μικροί σπόροι γίνονται διαφανείς στο κέντρο με μικρό κύκλο γύρω του. Στις συνταγές η quinoa μπορεί να είναι εξαιρετική εναλλακτική λύση για το ρύζι.
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100g:
Ενέργεια - 1488kJ / 355kcal Λίπος - 5.94 g από τα οποία κορεσμένα - 0.53 g Υδατάνθρακες - 62.44 g από τα οποία σάκχαρα - 1.6 g Πρωτεΐνη - 12.19 g Ίνες - 6.86 g Αλάτι - 0.0075 g
200 g
Προτεινόμενα Προιόντα
Αγοραστές που αγόρασαν αυτό το είδος επίσης αγόρασαν
Το σόργο είναι ένα δημητριακό που παραδοσιακά συνδέεται με την παραγωγή προϊόντων αρτοποιίας που έχουν ή όχι υποστεί ζύμωση. Στην Ινδία, παρασκευάζεται ψωμί σόργου χωρίς προζύμι, το οποίο μαγειρεμένο και στραγγισμένο είναι δημοφιλές ως ελαφρύ σνακ. Στη Νότια Αφρική καταναλώνεται ως πηχτός χυλός.
Τα γκότζι μπέρι χρησιμοποιούνται στην Κίνα εδώ και αιώνες, αλλά απέκτησαν δημοτικότητα ως αποξηραμένα φρούτα στην Ευρώπη μόλις τον 21ο αιώνα. Γλυκόξινα με ελαφρώς πικρή γεύση, τα φρούτα αυτά μπορούν να καταναλωθούν απευθείας ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή διαφόρων πιάτων.
Ο Αμαράνθος καλλιεργήθηκε πριν από 8.000 χρόνια στην Κεντρική και Νότια Αμερική. Πηγαίνει καλά με τα λαχανικά και μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει το ρύζι σε διαφορετικές συνταγές.
Αν και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Ρωσία, όπου ονομάζεται "φαγόπυρο", το φαγόπυρο προέρχεται από τη Νοτιοανατολική Ασία. Οι Ρώσοι το καταναλώνουν σε χυλό, ενώ στην Ιαπωνία χρησιμοποιείται κυρίως για τη παρασκευή ζυμαρικών. Το φαγόπυρο μπορεί να μαγειρευτεί με λαχανικά αντί του ρυζιού, ψημένο σε αλεύρι ή ενυδατωμένο όλη τη νύχτα και να προστεθεί στο πρωινό πρωινό.
Αίτηση πληροφοριών γι'αυτό το προιόν