Αλεύρι, με πλούσια γεύση, από καβουρδισμένο καλαμπόκι που αλέθεται σε πέτρινο μύλο. Κατάλληλο για την παρασκευή ψωμιού, κουρκούτι, κουραμπιέδων κ.λπ. Το αλεύρι αραβοσίτου είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή όταν φτιάχνετε σπιτικό μείγμα για ψωμί χωρίς γλουτένη.
Πώς χρησιμοποιείται το καβουρδισμένο αλεύρι καλαμποκιού:
Χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε σπιτικό ψωμί χωρίς γλουτένη, άλλα αρτοσκευάσματα ή για πανάρισμα.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια 1691kJ / 404kcal
Λιπαρά 6,5 g
εκ των οποίων κορεσμένα 1,7 g
Υδατάνθρακες 66 g
εκ των οποίων σάκχαρα 1,7 g
Πρωτεΐνες 15 g
Αλάτι 0 g
Συστατικά:
Αλεύρι από καβουρδισμένο καλαμπόκι
1 kg