Άχρωμο γλάσο κέικ από 100% φυτικά συστατικά, χωρίς γλουτένη και χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Το διαφανές κέικ γλάσο φτιάχνεται με άγαρ-άγαρ, το οποίο ζελώνει καλά και είναι βίγκαν. Το γλάσο θα είναι ο βοηθός σας στην παρασκευή σπιτικών γλυκών και κέικ. Από ψηλά, μπορείτε να βάλετε φρέσκα φρούτα ή να εντυπωσιάσετε με ένα αριστοτεχνικό σχέδιο.
Πώς να φτιάξουμε Διαφανές βίγκαν γλάσο για κέικ - BIO:
Διαλύστε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε 250 ml κρύο νερό και γλυκάνετε κατά βούληση. Βράστε για 2 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήνετε να κρυώσει για περίπου 10 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να γίνει κρέμα. Απλώνετε πάνω από το κέικ ή την πίτα κουταλιά-κουταλιά ξεκινώντας από τη μέση. Μπορείτε να κόψετε το κέικ αφού κρυώσει (περίπου 30 λεπτά.)
Συστατικά:
πηκτωματογόνος παράγοντας: άγαρ-άγαρ*, άμυλο πατάτας*, αλεύρι από Arrowroot*, οξινιστικό: τρυγικό κάλιο.
*BIO συστατικό
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενεργειακή αξία - 1181 kJ / 281 kcal
Λιπαρά < 0,5 g,
εκ των οποίων κορεσμένα < 0,1 g
Υδατάνθρακες - 52 g,
εκ των οποίων σάκχαρα < 0,5 g
Φυτικές ίνες - 28 g;
Πρωτεΐνες < 0,5 g;
Αλάτι - 0,40 g
29 g