Φιδές από βιολογικό σιτάρι υψηλής ποιότητας, που καλλιεργούνται και μεταποιούνται στη Σικελία. Ξηραίνεται με παραδοσιακή μέθοδο σε θερμοκρασία 50-65 βαθμούς.
Τρόπος Χρήσης:
Τα ζυμαρικά βράζονται για 7 λεπτά σε αλατόνερο - μπορούν να καταναλωθούν ως ζυμαρικά ή να προστεθούν σε σούπες.
Συστατικά:
βιολογικό σιμιγδάλι ολικής αλέσεως σκληρό σιτάρι, νερό.
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 g:
Ενέργεια - 1538 kJ / 364 kcal;
Λίπος - 2,4 g,
εκ των οποίων κορεσμένα - 0,6 g;
Υδατάνθρακες - 70,0 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 3,1 g;
Ίνες - 8,0 g;
Πρωτεΐνη - 11,5 g;
Αλάτι - <0,01 mg
500 γρ.