Είτε για να διακοσμήσετε ή να γεμίσετε τούρτες και γλυκά, είτε για να συμπληρώσετε φρούτα ή άλλα επιδόρπια – μπορείτε εύκολα να σταθεροποιήσετε τη σαντιγί χωρίς χημικά πρόσθετα. Τα συστατικά προέρχονται μόνο από βιολογικές καλλιέργειες. Η δεξτρόζη, που προέρχεται από τη σακχαροποίηση του αμύλου καλαμποκιού, τείνει να δεσμεύεται με την υγρασία και έτσι εξασφαλίζει τη σταθερότητα της κρέμας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
1 φακελάκι είναι αρκετό για 200-250 ml υγρής κρέμας. Η συμβουλή μας: Πασπαλίστε με λίγο από τον σταθεροποιητή το παντεσπάνι της τούρτας πριν βάλετε την κρέμα. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα γίνει πολύ υγρό. Προσθέστε στην κρέμα τη βιολογική μας ζάχαρη βανίλιας – το ελαφρύ άρωμα βανίλιας θα κάνει κάθε δημιουργία αξέχαστη!
Συστατικά:
προζελατινοποιημένο άμυλο καλαμποκιού*, δεξτρόζη*
*συστατικό βιολογικής γεωργίας.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια - 1561kJ/367kcal
Λιπαρά - 0 g
εκ των οποίων κορεσμένα 0g
Υδατάνθρακες - 91.7 g
εκ των οποίων σάκχαρα 41.0g
Πρωτεΐνες - 0.17g
Αλάτι - 0.04 g
8 g