Βιολογικό Κριθάρι Περλέ - Zoyashop

Βιολογικό Κριθάρι Περλέ, Alce Nero, 400 γρ.

Τιμή: € 2.45 (€ 0.61 / 100 γρ.)

Τα Αγαπημένα μας προϊόντα
  • Αγαπημένο προϊόν!
  • Κορυφαίο σε πωλήσεις
Expected delivery date
Replacement product
Κατασκευαστής: Alce Nero
BB date: 21-06-2025
Προέλευση: Ιταλία
SKU: SKU6091
Σε απόθεμα:
Ποσότητα:
-
+
€ 2.45
Προσθήκη στη Wishlist

Το αγαπάμε!

Επισήμανση ως αγαπημένο προιόν της Zoya



Περιγραφή

Κριθάρι που καλλιεργείται στους λόφους των ιταλικών επαρχιών Ούμπρια, Μάρκε και Λάτιο σύμφωνα με τα πρότυπα βιολογικής γεωργίας. Αφού υποβληθεί σε ήπια επεξεργασία για την αφαίρεση του εξωτερικού φλοιού του κόκκου και έχει γυαλιστεί προσεκτικά. Έτσι το κριθάρι περλέ είναι πιο εύχρηστο και χρειάζεται λιγότερο χρόνο για την παρασκευή του.

Τρόπος χρήσης:

Καταναλώστε το μόνο του ή προσθέστε το σε σούπες και βραστά, νόστιμο ριζότο με λαχανικά ή σαλάτες. 

Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:

Ενέργεια – 1501 kJ/355 kcal
Λιπαρά – 1.4 g
εκ των οποίων κορεσμένα – 0.29 g
Υδατάνθρακες – 70.5 g
εκ των οποίων σάκχαρα – 0 g
Πρωτεΐνες – 10.4 g
Αλάτι – 0.0075 g

Συστατικά:

Βιολογικό κριθάρι περλέ
* Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών ή σησαμιού.

Προέλευση:

Ιταλία

400 γρ.

Προτεινόμενα Προιόντα

  • Αγορά Η Τιμή μας: € 2.25
    Το κριθάρι περλέ χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την παρασκευή χυλών από όσπρια. Μπορεί επίσης να προστεθεί σε σούπες για να προσθέσει πυκνότητα και θρεπτικότητα. Στη Δυτική Ευρώπη είναι γνωστό ως υποκατάστατο του ρυζιού.
  • Αγορά Η Τιμή μας: € 2.45 € 3.75
    Σπέλτα ποικιλίας Triticum coccum που καλλιεργείται στις ιταλικές περιοχές της Τοσκάνης, του Μάρκε, της Λομβαρδίας και του Πιεμόντε σύμφωνα με τα πρότυπα βιολογικής γεωργίας. Η περλέ σπέλτα περνάει από 2 κύριες διεργασίες εξευγενισμού. Στο πρώτο στάδιο, αφαιρείται το περίβλημα των κόκκων.

Αγοραστές που αγόρασαν αυτό το είδος επίσης αγόρασαν

Αίτηση πληροφοριών γι'αυτό το προιόν

* Το όνομα, το email και τα προσωπικά σας δεδομένα θα επεξεργαστούν σύμφωνα με την Πολιτική απορρήτου μας


Facebook chat