Το κακάο που χρησιμοποιείται για την παρασκευή αυτής της σοκολάτας προέρχεται από φυτείες κακάο που καλλιεργούνται από μικρούς συνεταιριστικούς παραγωγούς στην Κόστα Ρίκα, στην καρδιά της Κεντρικής Αμερικής. Οι καρποί ασάϊ καλλιεργούνται στο φυσικό τους περιβάλλον στο Περού, συλλέγονται προσεκτικά και επεξεργάζονται για να διατηρήσουν τις πολύτιμες θρεπτικές τους ιδιότητες.
Η μετατροπή των καβουρδισμένων κόκκων κακάο σε σοκολάτα υψηλής ποιότητας καθοδηγείται από Ελβετούς σοκολατοποιούς. Το ίδιο το προϊόν έχει μια υπέροχη γεύση που απευθύνεται και στους πιο φανατικούς λάτρεις της μαύρης σοκολάτας, με πλούσιο κακάο και την ελαφρώς γλυκόξινη νότα των ασάϊ μπέρι.
Το προϊόν είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα πρότυπα βιολογικής γεωργίας και τους κανονισμούς του Δίκαιου Εμπορίου.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια – 2400kJ/578kcal
Λιπαρά – 42 g
εκ των οποίων κορεσμένα – 25 g
Υδατάνθρακες – 39 g
εκ των οποίων σάκχαρα – 34 g
Πρωτεΐνες – 7 g
Αλάτι – 0.01 g
Συστατικά:
πάστα κακάου*, ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*(34%), βούτυρο κακάο*, ασάϊ μπέρι σε σκόνη*(3%), βανίλια*
* συστατικά βιολογικής γεωργίας
Ελάχιστη περιεκτικότητα σε κακάο - 62%
Πληροφορίες για αλλεργιογόνα:
* Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος, φουντουκιών, αμυγδάλων και φιστικιών.
Προέλευση:
Ιταλία
50 γρ.