Στην Αμερική, όπου αρχικά καλλιεργήθηκε ο αραβόσιτος, καλλιεργείται γενετικά τροποποιημένος αραβόσιτος. Επειδή το φυτό επικονιάζεται από τον άνεμο, είναι σχεδόν αδύνατο να καλλιεργηθεί μη γενετικά τροποποιημένος αραβόσιτος σε αυτές τις περιοχές. Για να αποφύγουμε τη μόλυνση από ΓΤΟ, παράγουμε τα τσιπς καλαμποκιού στην Ευρώπη, χρησιμοποιώντας αυθεντικές μεξικανικές συνταγές. Χρησιμοποιούμε μόνο καλαμπόκι που καλλιεργείται στην Ευρώπη.
Τα νόστιμα τραγανά τσιπς καλαμποκιού μας είναι χωρίς γλουτένη και τηγανίζονται σε ηλιέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα σε ελαϊκό οξύ. Αυτό το λάδι είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βοηθά τα τσιπς να διατηρηθούν περισσότερο. Νόστιμα κατευθείαν από τη συσκευασία, ζεσταμένα στο φούρνο ή με σάλτσα.
* Τσιπς καλαμποκιού με γεύση ντομάτας.
*Χωρίς γλουτένη. Χωρίς σιτάρι.
*Μη ΓΤΟ.
Συστατικά:
αλεύρι καλαμποκιού* (71%), ηλιέλαιο*, ντομάτες* (1,7%), αλάτι, ζάχαρη*, εκχύλισμα μαγιάς, κόκκινο πιπέρι*, μαύρο πιπέρι*, σκόρδο*, πιπέρι τσίλι*, πάστα ντομάτας*, εκχύλισμα πιπεριάς*.
*από βιολογική γεωργία.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια: 2059 kJ / 492 kcal
Λιπαρά: 24 g
εκ των οποίων μονοακόρεστα: 19.2 g
εκ των οποίων πολυακόρεστα: 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά: 2.4 g
Υδατάνθρακες: 61 gр
εκ των οποίων σάκχαρα: 1.5 g
Πρωτεΐνες: 6 g
Αλάτι: 1.8 g
Παράγεται στο:
Βέλγιο
100 g