Βίγκαν μείγμα μαρμελάδας χωρίς γλουτένη. Ένα συστατικό που θα γίνει αγαπημένο στους μαρμελάδες. Το μείγμα είναι 100% φυτικής προέλευσης και δεν απαιτεί βρασμό ή προετοιμασία. Χρειάζεται μόνο να το ανακατέψετε με ψιλοκομμένα φρούτα ή χυμό φρούτων. Χωρίς γλουτένη, δεν περιέχει συντηρητικά ή γλυκαντικά. Ένα πολύτιμο συστατικό που θα κάνει τη σπιτική μαρμελάδα ακόμα πιο νόστιμη. Οι ωμές μαρμελάδες φτιάχνονται εύκολα και δεν χρειάζονται πολύ χρόνο, ενώ ταυτόχρονα είναι τέλειες για πρωινό ή ως γλάσο σε κέικ.
Οδηγίες χρήσης του Βίγκαν μείγμα για ώμες μαρμελάδες - BIO:
Για 500 g ψιλοκομμένα φρούτα ή 400 ml χυμό φρούτων. Τοποθετήστε τα φρούτα ή το χυμό σε ένα μπολ, προσθέστε 4 κουταλιές χυμό λεμονιού και ξηρό γλυκαντικό κατά βούληση. Ανακατέψτε καλά και πολτοποιήστε μέχρι να σπάσουν όλα τα κομμάτια. Προσθέστε το περιεχόμενο της συσκευασίας, εκτός από ½ κουταλάκι του γλυκού, και συνεχίστε το ανακάτεμα για άλλα 4 λεπτά. Αν το ζελέ δεν είναι αρκετά πηχτό, προσθέστε το υπόλοιπο ½ κουτ. και συνεχίστε να πολτοποιήστε για άλλα 4 λεπτά (η σύσταση του ωμού ζελέ εξαρτάται από το φρούτο που χρησιμοποιείται). Ρίξτε το έτοιμο ζελέ σε καθαρά βάζα μέχρι το χείλος, κλείστε με καπάκι και φυλάξτε το στο ψυγείο. Η μαρμελάδα χωρίς βρασμό δεν περιέχει συντηρητικά και η έτοιμη μαρμελάδα ή ζελέ έχει διάρκεια ζωής αρκετές ημέρες. Μην χρησιμοποιείτε κατεψυγμένα φρούτα και χυμούς. Μην χρησιμοποιείτε υγρά γλυκαντικά.
Συστατικά:
άμυλο πατάτας*, πυκνωτικό: κόμμι χαρουπιού*, άμυλο καλαμποκιού*, σκόνη λεμονιού*, πηκτωματοποιητής: κόμμι γκουάρ* και πηκτίνη.
* BIO συστατικό.
Διατροφικές αξίες ανά 100g:
Ενεργειακή αξία - 1200kJ /286kcal;
Λιπαρά < 0,5 g,
εκ των οποίων κορεσμένα < 0,1 g;
Υδατάνθρακες - 53 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 46 g.
Πρωτεΐνες - 30 g;
Αλάτι - 0,14 g.
18 g