Οι ίνες μήλου είναι μια εξαιρετική πηγή διαλυτών και φυτικών ινών, βελτιώνουν τον κορεσμό και δρουν ως φυσικό αντιοξειδωτικό. Για τη βελτίωση της περισταλτικής και της πέψης, η προσθήκη φυτικών ινών στα τρόφιμα είχε θετική επίδραση. Προσθέστε 1-2 κ. γλυκού σε χυμούς, smoothies, γιαούρτι, πλιγούρι και όπου νομίζετε ότι χωράει ένα μήλο. Προσθέστε 1-2 κ. γλυκού σε ζύμη ψωμιού ή κέικ. Προσοχή στην ποσότητα, αλλιώς η γεύση μπορεί να ξινίσει.
• καθαρές ίνες
• χωρίς γλουτένη
• βελτιώνουν την πέψη και την περισταλτική
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενεργειακή αξία - 1214 kJ / 293 kcal.
Λιπαρά 3,0 g
εκ των οποίων κορεσμένο 1,0g;
Υδατάνθρακες 35,0g,
εκ των οποίων σάκχαρα 5,0g
Φυτικές ίνες 55,0g;
Πρωτεΐνες 4,0g;
Αλάτι 0,0g
200 χρόνια