Όπως όλα τα προϊόντα της Gaillot,το άλειμμα σοκολάτας μας με φουντούκια φτιάχνεται μόνο με εκλεκτά συστατικά.
Ιδανικό για πρωινό, για επάλειψη στο ψωμί, για επιδόρπια ή απλά σκέτο, το άλειμμα σοκολάτας μας είναι μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
Στη βίγκαν πάστα κακάο υπάρχουν περισσότεροι κόκκοι κακάο και, όπως σε κάθε ταχίνι, το λίπος τείνει να διαχωρίζεται στην κορυφή. Δεδομένου ότι το λίπος περιέχει επίσης βούτυρο κακάο, σε χαμηλότερες θερμοκρασίες (κάτω από 30°C) κρυσταλλώνεται και γίνεται λευκό. Όταν το βάζο θερμαίνεται απαλά, το βούτυρο λιώνει και απορροφάται από την πάστα. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι ότι δεν χρησιμοποιούμε σταθεροποιητές ή γαλακτωματοποιητές.
Συστατικά:
φουντούκια 50%, κόκκοι κακάο (Βενεζουέλα), σκόνη κακάο, ανεπεξέργαστη ζάχαρη.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενέργεια 2173kJ / 519.1kcal
Λιπαρά 35.79 g
εκ των οποίων κορεσμένα 4.284 g
Υδατάνθρακες 42.66 g
εκ των οποίων σάκχαρα 34.31 g
Πρωτεΐνες 11.14 g
Αλάτι 0 g
Παράγεται στην:
Βουλγαρία
200 g / 1 kg