Φτιάχνεται από ιταλικές ντομάτες που συγκομίζονται μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου κατά το ιδανικό στάδιο ωρίμανσης και επεξεργάζονται με τρόπο που διατηρεί το άρωμα, τη γεύση και τις θρεπτικές τους ιδιότητες. Αφού διαλεχθούν και πλυθούν, οι ντομάτες αποφλοιώνονται με ατμό, στη συνέχεια λιώνονται, πολτοποιούνται και συμπυκνώνονται. Χωρίς πρόσθετα και προσθήκη αλατιού. Η σάλτσα είναι εξαιρετικά κατάλληλη για την παρασκευή ζυμαρικών. Επιλέξτε την αγαπημένη σας σάλτσα, προσθέστε φρέσκο βασιλικό και μοτσαρέλα και μεταφερθείτε για λίγο στην ηλιόλουστη Ιταλία.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια – 139 kJ/ 33 kcal
Λιπαρά – 0.3 g
εκ των οποίων κορεσμένα – 0 g
Υδατάνθρακες – 5.3 g
εκ των οποίων σάκχαρα – 4.1 g
Φυτικές ίνες – 1.0 g
Πρωτεΐνες – 1.7 g
Αλάτι – 0.03 g
Συστατικά του βιολογικού χυμού κίτρινης ντομάτας:
Ντομάτες από βιολογική καλλιέργεια. Μετά το άνοιγμα, φυλάξτε το στο ψυγείο και καταναλώστε το εντός 3-4 ημερών.
350 γρ.