Τόφου με συνδυασμό από βότανα (θυμάρι, σαμάρδαλα, τριγωνέλλα) – κατάλληλο για σαλάτες, πιάτα λαχανικών, σε σάντουιτς ή ως καρύκευμα.
Πώς χρησιμοποιείται το τόφου με βότανα:
Καταναλώστε το μόνο του, καρυκευμένο με σάλτσα σόγιας και σησαμέλαιο ή χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε σαλάτες, σούπες ή φαγητά με λαχανικά και κρέας.
Μετά το άνοιγμα, φυλάξτε το στο ψυγείο και καταναλώστε το εντός 3-4 ημερών.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια – 426kJ / 102kcal
Λιπαρά – 6.2 g
εκ των οποίων κορεσμένα – 1.2 g
Υδατάνθρακες – 2.8 g
εκ των οποίων σάκχαρα – 0.8 g
Πρωτεΐνες – 8.5 g
Αλάτι – 1.5 g
Συστατικά:
Σόγια, νερό, επιτραπέζιο αλάτι, 1% μείγμα βοτάνων (θυμάρι, σαμάρδαλα, τριγωνέλλα), κιτρικό οξύ.
250 g