Οι νεαροί καρποί του ινδικού αρτόκαρπου, δημοφιλείς ως τζάκφρουτ, σε αλατισμένο νερό – έχουν σαρκώδη υφή και χρησιμοποιούνται ως φυτικό υποκατάστατο κρέατος σε πολλές βίγκαν συνταγές. Πηγή φυτικών ινών, το τροπικό φρούτο έχει ατελείωτες και ποικίλες χρήσεις στη μαγειρική. Χρησιμοποιήστε το ως υποκατάστατο του κρέατος σε γεύματα ή προσθέστε απίστευτη γεύση και υφή σε τάκος, μπέργκερ και μαγειρευτά.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.:
Ενέργεια – 108kJ / 26kcal
Λιπαρά 0.5g
εκ των οποίων κορεσμένα 0.1g
Υδατάνθρακες 1.3g
εκ των οποίων σάκχαρα 0.4g
Φυτικές ίνες 5.7g
Πρωτεΐνες 1.3g
Αλάτι 1.6g
Συστατικά του βιολογικού jackfruit:
βιολογικός ινδικός αρτόκαρπος (60%), νερό, θαλασσινό αλάτι.
Μετά το άνοιγμα, διατηρήστε το στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 3 ημερών.
400 γρ.
Βάρος στραγγισμένου προϊόντος: 240 g