Ταλιατέλες ολικής αλέσεως, La BIO IDEA, 500 γρ.
Το αγαπάμε!
Επισήμανση ως αγαπημένο προιόν της Zoya
Περιγραφή
Ταλιατέλες Σικελίας από σιτάρι υψηλής ποιότητας Η επεξεργασία από σιτάρι σε έτοιμη πάστα γίνεται εντός 24 ωρών. Η άλεση του σίτου και η διαμόρφωση των ζυμαρικών γίνεται στην ίδια γραμμή παραγωγής και είναι μια μοναδική διαδικασία. Σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο πριν από 100 χρόνια, τα ζυμαρικά ξηραίνονταν σε ξύλινα ράφια στα χωριά της Σικελίας και τώρα γίνεται στο εργοστάσιο. Η ξήρανση γίνεται παραδοσιακά σε χαμηλή θερμοκρασία μεταξύ 50-65 βαθμών για να διατηρηθεί το άρωμα και τα θρεπτικά συστατικά. Τώρα είναι τα παραδοσιακά ζυμαρικά του La BIO IDEA, του οποίου το σύνθημα είναι «con amore e passione».
Τρόπος χρήσης :
Βράστε σε μία κατσαρόλα αλατόνερο. Προσθέστε τις ταλιατέλες στο βραστό νερό και μαγειρέψτε για 7 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά. Στραγγίξτε και σερβίρετε με σάλτσα.
Συστατικά:
οργανικό αλεύρι σκληρού σίτου ολικής αλέσεως, νερό.
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 g:
Ενέργεια - 1538kJ / 364kcal; Λίπος - 2.4 g, εκ των οποίων κορεσμένα - 0.6 g; Υδατάνθρακες - 70.0 g, εκ των οποίων σάκχαρα - 3.1 g; Ίνες - 8,0 g; Πρωτεΐνη - 11.5 g; Αλάτι - 7 mg.
500 g
Αγοραστές που αγόρασαν αυτό το είδος επίσης αγόρασαν
Βίγκαν φυτικό ρόφημα για προετοιμασία ροφημάτων με μηχανή εσπρέσο - με φυσική ουδέτερη γεύση και κρεμώδη υφή, ιδανικό για τον καφέ σας. Κάνει παχύ μικρό αφρό για την τέχνη του latte. Παρασκευάζεται με μεταλλικό νερό από το φυσικό πάρκο Montseny. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, περιέχει φυσικά σάκχαρα.
Σάλτσα σόγιας - έξτρα ποιότητας. Κατασκευάζεται με φυσική ζύμωση κόκκων σόγιας και σιταριού, η οποία πραγματοποιήθηκε εντός 6 μηνών. Χωρίς τεχνητές χρωστικές και αρώματα, σε γυάλινο μπουκάλι με τρύπες και στις δύο πλευρές για βέλτιστη δοσολογία.
Σικελικά λευκά ζυμαρικά φαρφάλε από σιτάρι υψηλής ποιότητας. Συνδυάζονται θαυμάσια με κρεμώδεις σάλτσες κρέμας, σάλτσα ντομάτας, με θαλασσινά και μερικές φορές με βαριά κρέατα. Χρησιμοποιούνται επίσης για σαλάτες ζυμαρικών.
Oταν μαγειρευτεί, το ρύζι γιασεμιού γίνεται μαλακό και λευκό ως χιόνι και δεν κολλάει όσο το κλασικό ρύζι.
Κλασικά ιταλικά ζυμαρικά από σκληρό σιτάρι που καλλιεργείται σύμφωνα με τα πρότυπα της βιολογικής γεωργίας στη Νότια Ιταλία. Η ονομασία «πέννε» προέρχεται από τη λέξη φτερά, λόγω της διαγώνιας κοπής του ζυμαρικού.
Δείξε τα επόμενα 5 προιόντα
Αίτηση πληροφοριών γι'αυτό το προιόν