Το Miso είναι μια παραδοσιακή γιαπωνέζικη σούπα που αποτελείται από ζωμό dashi στον οποίο διαλύεται η πάστα miso. Η πάστα Miso είναι μια ζυμωμένη πάστα σόγιας ή ρυζιού. Η σούπα σερβίρεται συχνά ως ορεκτικό στα γιαπωνέζικα εστιατόρια και πολλοί Ιάπωνες την τρώνε για πρωινό με ένα μπολ ρύζι. Στη σούπα προστίθενται μπαχαρικά και λαχανικά κατά βούληση. Η έτοιμη στιγμιαία σούπα είναι καρυκευμένη με τζίντζερ και πολύ εύκολη στην παρασκευή της. Χρειάζεται μόνο να ρίξετε ζεστό νερό και να ανακατέψετε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κύβους τόφου για να το κάνετε πιο χορταστικό.
Πώς να ετοιμάσουμε Στιγμιαία σούπα miso τζίντζερ - BIO:
Ρίξτε το περιεχόμενο του πακέτου σε ένα ποτήρι, ρίξτε ζεστό νερό και ανακατέψτε.
Διατροφική αξία ανά 100 g:
Ενεργειακή αξία - 498kJ / 119kcal;
Λιπαρά 3.8 g,
εκ των οποίων κορεσμένα 0.6 g;
Υδατάνθρακες 11 g,
εκ των οποίων σάκχαρα 8.0 g;
Φυτικές ίνες 3.3 g;
Πρωτεΐνες 8.4 g;
Αλάτι 12.8 g.
Συστατικά:
miso με καστανό ρύζι* 59%(σόγια*, καστανό ρύζι*, θαλασσινό αλάτι, νερό, A. oryzae), κρασί από ρύζι mirin* (νερό, ρύζι*, γλυκό ρύζι*, A. oryzae), shoyu* (νερό, σόγια*, σιτάρι*, θαλασσινό αλάτι, A. oryzae), νερό, σιρόπι βύνης* (κριθάρι*, νερό), θαλασσινό αλάτι, φύκια: αποξηραμένο wakame (Undaria pinnatifida), εκχύλισμα kombu (νερό, kombu, φύκια, θαλασσινό αλάτι), τζίντζερ* 0,2% , λευκό πιπέρι*, πιπέρι καγιέν*. *συστατικά βιολογικής γεωργίας. Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς και φιστίκια.
60g (4х15g)