Σησαμέλαιο από Καβουρδισμένο Σουσάμι - Zoyashop

Σησαμέλαιο από Καβουρδισμένο Σουσάμι, Lien Ying, 100 ml

Τιμή: € 3.85 (€ 3.85 / 100 ml)

Expected delivery date
Κατασκευαστής: Lien Ying
BB date: 03-07-2025
Προέλευση: Μεξικό
SKU: SKU19243
Σε απόθεμα:
Ποσότητα:
-
+
€ 3.85
Προσθήκη στη Wishlist


Γεύσεις από την Άπω Ανατολή – σησαμέλαιο για μαγείρεμα

Το σησαμέλαιο είναι μια απαραίτητη προσθήκη σε πολλά πιάτα της ασιατικής κουζίνας. Λαμβάνεται από καβουρδισμένο σουσάμι, το οποίο του προσδίδει ένα αυθεντικό άρωμα ξηρού καρπού και ένα χαρακτηριστικό κοκκινωπό καφέ χρώμα.

Πώς χρησιμοποιείται το σησαμέλαιο από καβουρδισμένο σουσάμι:

Χρησιμοποιήστε το για να νοστιμίσετε σαλάτες, ντρέσινγκ, για μαρινάρισμα, για την παρασκευή πιάτων στο γουόκ. Ταιριάζει εξαιρετικά με σκόρδο, τζίντζερ, καυτερά, λάιμ, φιστίκια/φιστικοβούτυρο.

Διατροφική αξία ανά 100 g:

Ενέργεια 3404kJ / 828kcal
Λιπαρά 92 g
εκ των οποίων κορεσμένα 12 g
Υδατάνθρακες 0 g
εκ των οποίων σάκχαρα 0 g
Πρωτεΐνες 0 g
Αλάτι 0 g

Συστατικά:

Σησαμέλαιο από καβουρδισμένο σουσάμι

100 ml

Προτεινόμενα Προιόντα

Αγοραστές που αγόρασαν αυτό το είδος επίσης αγόρασαν

  • Αγορά Η Τιμή μας: € 1.25 € 2.55
    Λάδι για γουόκ (wok) για τον πιο δημοφιλή και γρήγορο τρόπο μαγειρέματος στην κουζίνα της Άπω Ανατολής. Στο γουόκ παρασκευάζεται το εξαιρετικά νόστιμο και παραδοσιακό ασιατικό γρήγορο φαγητό – για την προετοιμασία του χρησιμοποιούνται τα ειδικά τηγάνια wok και το μαγείρεμα πάνω από τη φωτιά. Και τα ίδια τα πιάτα είναι τις περισσότερες φορές τηγανητά νουντλς σε συνδυασμό με διάφορα λαχανικά (σκόρδο, λάχανο, κόκκινες πιπεριές, καρότα, μπρόκολο), κρέας, ξηρούς καρπούς (κάσιους, φιστίκια) και αυγά. Οι σάλτσες είναι επίσης ποικίλες, παραδοσιακά συνδυάζονται διάφορες γεύσεις - αλμυρές, γλυκές, ξινές, πικάντικες (σάλτσα σόγιας, σριράτσα, φυστικοβούτυρο, λάιμ και προαιρετικά γλυκαντικό). Το λάδι για μαγείρεμα σε γουόκ είναι κατάλληλο και για μαρινάρισμα κρέατος και ψαριών.
  • Αγορά Η Τιμή μας: € 2.55
    Η χαρίσα είναι το κλασικό μπαχαρικό της βορειοαφρικανικής και αραβικής κουζίνας και χρησιμοποιείται ιδίως για την παρασκευή του κουσκούς. Συνιστάται και για το καρύκευμα νόστιμων σάλτσων, σούπες, σαλάτες, πιάτα με κρέας και ρύζι. Έχει καυτερή και πικάντικη γεύση. Παραδοσιακά φτιάχνεται με βάση καυτερές πιπεριές, σπόρους κόλιανδρου και σπόρους κύμινου, αλλά υπάρχουν πολλές τοπικές παραλλαγές. Όταν αναμειχθεί με ποιοτικό ελαιόλαδο, προκύπτει μια εξαιρετικά αρωματική πάστα για βούτηγμα ψωμιού.
  • Αγορά Η Τιμή μας: € 3.55
    Το sambar είναι ένα δημοφιλές πιάτο της Νότιας Ινδίας (νταλ), το οποίο φτιάχνεται από φακές, μπιζέλια, φασόλια μουνγκ ή ρεβίθια (μπορεί επίσης να γίνει συνδυασμός οσπρίων), προστίθενται λαχανικά και το κύριο συστατικό για την παρασκευή του νταλ – το πικάντικο μείγμα αλεσμένων μπαχαρικών sambar – κορίανδρος, κουρκουμάς, τσίλι, κύμινο, μαύρο πιπέρι, σπόροι τριγωνέλλας, σκόρδο, μοσχοκάρυδο, κανέλα.
Δείξε τα επόμενα 5 προιόντα

Αίτηση πληροφοριών γι'αυτό το προιόν

* Το όνομα, το email και τα προσωπικά σας δεδομένα θα επεξεργαστούν σύμφωνα με την Πολιτική απορρήτου μας


Facebook chat