Σάλτσα σόγιας - έξτρα ποιότητας. Κατασκευάζεται με φυσική ζύμωση κόκκων σόγιας και σιταριού, η οποία πραγματοποιήθηκε εντός 6 μηνών. Χωρίς τεχνητές χρωστικές και αρώματα, σε γυάλινο μπουκάλι με τρύπες και στις δύο πλευρές για βέλτιστη δοσολογία. Η σάλτσα σόγιας κορυφαίας ποιότητας είναι ένα καθολικό μπαχαρικό κατάλληλο για καρύκευμα πιάτων με λαχανικά, κρέας, ρύζι, σούσι, νουντλς, θαλασσινά. Ιδανικό για την ετοιμασία ποικιλίας σάλτσες και ντρέσινγκ.
Συστατικά:
νερό, σόγια, σιτάρι, αλάτι.
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100g:
Ενεργειακή αξία - 267kJ / 63kcal;
Λιπαρά 0,2 g.
εκ των οποίων κορεσμένα 0,1 g;
Υδατάνθρακες 5,2 g.
εκ των οποίων σάκχαρα 1,7 g.
Πρωτεΐνες 10 g.
Αλάτι 15,9 g.
150 ml