Βιολογική σάλτσα σόγιας Shoyu - ένα υγρό ζυμωμένο καρύκευμα που παρασκευάζεται από σπόρους σόγιας που έχουν υποστεί ζύμωση με παραδοσιακή μέθοδο για τουλάχιστον έξι μήνες. Το ιδιαίτερο με το Shoyu είναι ότι η διαδικασία ζύμωσης πραγματοποιείται από ειδικούς μικροοργανισμούς koji (Aspergillus oryzae), οι οποίοι μετατρέπουν τις δύσκολες στην πέψη πρωτεΐνες, τα άμυλα και τα λίπη σε εύπεπτα αμινοξέα, απλά σάκχαρα και λιπαρά οξέα. Η εκλεκτή σάλτσα σόγιας Shoyu ενισχύει τη γεύση του φαγητού και δίνει μια πλούσια και ισορροπημένη γεύση στις σούπες, το τόφου, το ρύζι, τα λαχανικά και το σούσι.
Οδηγίες χρήσης:
Παραδοσιακό καρύκευμα που έχει υποστεί ζύμωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προσθήκη σε σούπες, σάλτσες και διάφορα πιάτα.
Συστατικά:
νερό, σόγια*, σιτάρι*, αλάτι, μικροοργανισμοί koji*.
* βιολογικά συστατικά
Διατροφική αξία ανά 100g:
Ενεργειακή αξία - 226kJ / 54kcal;
Λιπαρά 0 g
εκ των οποίων κορεσμένα 0g
Υδατάνθρακες 5,8 g
εκ των οποίων σάκχαρα 1,9 g
Πρωτεΐνη 11g;
Αλάτι 14,5 g
140 ml