Σάλτσα σόγιας με σιρόπι ρυζιού. Προστίθεται σιρόπι ρυζιού και κρασί ρυζιού Mirin. Ταιριάζει με ρύζι, αλλά είναι κατάλληλη και για διάφορα φαγητά της σύγχρονης παγκόσμιας κουζίνας. Το ιδιαίτερο με το Shoyu είναι η διαδικασία ζύμωσης που πραγματοποιείται από ειδικούς μικροοργανισμούς Koji (Aspergillus oryzae), οι οποίοι μετατρέπουν τις δύσκολες στην πέψη πρωτεΐνες, άμυλα και λίπη σε εύπεπτα αμινοξέα, απλά σάκχαρα και λιπαρά οξέα. Η σάλτσα σόγιας Shoyu είναι ένα κύριο συστατικό όταν τρώτε σούσι. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή διαφόρων μαρινάδων ή ως καρύκευμα.
Διατροφική αξία ανά 100 ml:
Ενεργειακή αξία - 960kJ / 226kcal;
Λιπαρά - 0 g,
εκ των οποίων κορεσμένα - 0 g;
Υδατάνθρακες - 50 g,
εκ των οποίων σάκχαρα - 33 g;
Φυτικές ίνες - 0 g;
Πρωτεΐνες - 6.0 g;
Αλάτι - 6.3 g.
Συστατικά της Σάλτσας σόγιας Shoyu «Sweet Sushi» - ΒΙΟ:
σιρόπι ρυζιού*, Shoyu* 43,9% (νερό, σόγια*, σιτάρι*, θαλασσινό αλάτι, αλκοόλ*, A. oryzae), κρασί ρυζιού Mirin* (ρύζι*, νερό, A. oryzae), νερό, ξύδι από λευκό κρασί*.
*συστατικά βιολογικής γεωργίας.
Μετά το άνοιγμα, φυλάσσεται στο ψυγείο και καταναλώνεται έως και 2 μήνες.
250 ml